Mainos

Netanyahu tapaa Husseinin

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu tapaa tänään Jordanian kuninkaan Husseinin Lontoossa, ilmoitti Israelin suurlähetystö. Netanyahu ja Hussein tapaavat illalla paikassa, jonka tarkkaa sijaintia ei ole ilmoitettu.

Lähetystön virkamiehet eivät suostuneet kertomaan, mistä Netanyahu ja Hussein keskustelevat. Israelin radion mukaan neuvotteluissa käsitellään Irakin ja YK:n välisestä kriisistä aiheutuvaa sotilaallisen yhteenoton uhkaa. Israelilaiset viestimet arvelivat, että kuningas Hussein pyytää Netanyahua pitämään Israeli erossa mahdollisesta aseellisesta selkkauksesta.

Netanyahu peruutti maanantai-iltana useita tapaamisia Yhdysvaltain talouselämän edustajien kanssa ja lensi suunniteltua aiemmin Kaliforniasta Lontooseen.

Kyseessä on pääministeri Netayahun ja kuningas Husseinin ensimmäinen tapaaminen sen jälkeen kun Israelin salaisen palvelun agentit yrittivät murhata palestiinalaisen Hamas-järjestön erään johtajan keskellä Jordanian pääkaupunkia Ammania. Murhayritys rasitti maiden suhteita.
(STT-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.