Mainos

Nerokasta! Isän outo perunaniksi taltutti taaperon raivokohtauksen

Isä jakoi netistä hyvin toimineen perunaniksinsä taaperon uhman taltuttamiseen.

Reddit-käyttäjä userbelowisamonster jakoi sivuston vanhemmuuteen keskittyvässä ketjussa niksinsä kolmevuotiaan poikansa uhmakohtausten taltuttamiseen. Isä vannoo niksin nimeen. 

Isä selittää sivustolla saaneensa idean vanhan kansan vinkistä, jonka mukaan ylisuolaisen keiton tai padan saa syömäkelpoiseksi perunan avulla. Peruna ikään kuin imee itseensä ylimääräisen suolan. 

Isä kertoo taaperonsa kiukutelleen ja valittaneen kaikesta koko päivän; niin lounaasta, siivoamisesta kuin veljen valitsemasta ohjelmastakin. Isä kehotti lasta olemaan vähemmän "suolainen".

– Silloin se iski. Minun sarkastiset isä-aivoni, hän kirjoittaa.

"Se toimi"

Isä etsi isoimman perunan, jonka löysi ja käski poikaansa pidellä perunaa niin kauan, että hänen asenteensa muuttuisi. Isä lupasi, että kun poika on rauhoittunut ja valmis sanomaan mukavia asioita, hän saa laskea perunan käsistään ja liittyä taas muun perheen seuraan.

– Ja se toimi. Hänen mielestään se oli niin hupsua, ja hänen mielialansa muuttui. Ensin hän oli hämmentynyt ja halusi laittaa sen pois, mutta sanoin hänelle, ettei hän saa missään olosuhteissaa laskea perunaa käsistään ennen kuin hän on paremmalla tuulella.

Perunaniksi sai kannatusta muilta Reddit-käyttäjiltä.

– Minä pidän siitä. En vain perunaideasta (joka on inspiroivaa), mutta siitä yleisestä asenteesta, että pidetään lapset hämmentyneinä ja enemmän tai vähemmän kohteliaina. Ja samalla käyttäytyen kuin se olisi osa vanhemmuuden suurta suunnitelmaa, hehkutti käyttäjä moose_powered

– Tuo on nerokasta, hitto vie! Laitan tuon (idean) varastoon teiniä ja taaperoa varten. Mahtavaa, hihkui puolestaan käyttätä missy070203.

Vaikka alkuperäistä ideaa kehuttiin estoitta, suurimmaksi osaksi Reddit-käyttäjät tosin äityivät kiistelemään siitä, vähentääkö perunan lisääminen oikeasti ruoan suolaisuutta. Monet olivat kokeneet tämän ruokaniksin tehokkaaksi, toisten mielestä se on pelkkää legendaa.

Lähteet: Reddit, Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.