Mainos

Neptun Maritimen tulos parani

Varustamokonserni Neptun Maritimen tulos rahoituserien jälkeen parani tammi-syyskuussa. Tulos oli enää 23 miljoonaa markkaa miinuksella, kun se vuosi sitten oli ollut 67 miljoonaa tappiollinen. Tulos osaketta kohti oli 1,10 markkaa tappiolla oltuaan vuotta aiemmin 3,07 markkaa negatiivinen. Neptun Maritimen liikevaihto oli osavuosikatsauksen mukaan edellisvuoden tasolla noin 2,6 miljardissa markassa.

Tulosparannus johtuu tiedotteen mukaan Silja Linen toiminnasta sekä pienentyneistä tappioista Englannin kanaalissa. Yhtiö on jo aiemmin päättänyt keskittyä Silja Linen ja sen kannattavan Itämeren matkustajaliikenteen kehittämiseen. Osana tätä strategiaa konserni vetäytyy tytäryhtiönsä Sally UK:n toiminnoista Englannin kanaalissa.

Konsernin nimi muuttui kesäkuun alussa Siljasta Neptun Maritimeksi. Sen tytäryhtiön Silja Linen tulos rahoituserien jälkeen parani tammi-syyskuussa 127 miljoonaan markkaan edellisvuoden 67 miljoonasta. Matkustajamäärä lisääntyi lähes kaikilla linjoilla ja oli runsaat 4,5 miljoonaa matkustajaa.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.