Mainos

Nepponen syrjään komentajan tehtävistä?

Turun ja Porin sotilasläänin esikuntapäällikkö eversti Risto Hurme on määrätty hoitamaan saman sotilasläänin komentajan tehtäviä maaliskuun 1. päivästä siihen saakka, kunnes vakinainen hoitaja ottaa tehtävät vastaan.

Mikkelin sotilasläänin komentajaksi tasavallan presidentti on määrännyt eversti Lauri Ruonansuun 1. huhtikuuta lähtien. Ruonansuu toimii tällä hetkellä Pohjois-Karjalan prikaatin komentajana Kontiorannassa.

Mikkelin sotilasläänin nykyisen komentajan prikaatikenraali Olli Nepposen on ollut määrä siirtyä Turun ja Porin sotilasläänin komentajaksi huhtikuun 1. päivästä lähtien.

Ylen radiouutiset kuitenkin kertoi tänään, että puolustusvoimain komentaja Gustav Hägglund on antanut Nepposelle kaksi vaihtoehtoa: Nepponen joko eroaa tai siirtyy erikoistehtäviin pääesikunnassa. Pääesikunta ei halunnut kommentoida radiouutisten "huhua".

Nepponen jäi marraskuussa kiinni rattijuopumuksesta, mutta ei kertonut esimiehilleen asiasta. Hän puhalsi 0,66 promillen lukemat poliisin ratsiassa, johon hän osui vapaa-aikanaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.