Nelosten äiti lähetyksessä: Jouduin antamaan sukupuolivalistusta varhaisessa vaiheessa

Orvokki Nieminen kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, miksi naisten ja miesten väliset asiat tulivat puheeksi ja mitä neloset niistä tuumasivat.

Nelosten äiti Orvokki Nieminen on tirauttanut kyyneliä muun muassa yrittäessään pukea katrastaan. Siinä vaiheessa, kun hän sai vaatteet päälle neljännelle lapselle, kolme ensimmäistä oli omatoimisesti riisuutunut ilkosilleen. Koottuaan itsensä eteisen lattialla Nieminen aloitti vaaterumban alusta.

Mutta kyllä vesselit ovat järjestäneet hauskojakin tempauksia. Nieminen joutui antamaan sukupuolivalistusta jo melko varhaisessa vaiheessa, kun Aatu löysi auton hansikaslokerosta korkinavaajan, jonka lapsille sopimattomassa kahvassa täti ja setä tekivät "sitä".

– Aatu sanoi, että mitä tuo panee tuon pyllyyn. Minä ajattelin, että nyt on löydettävä oikeat sanat ja sanoin, että se tykkää tuosta niin paljon, että se haluaa antaa sille vauvansiemeniä, Nieminen kertoi.

Aatu tokaisi rentona miehenä: "Mie en kyllä ala tuohon hommaan. Asseri sanoi: "Epäsiistiä!". Linda tokaisi: "Minä kyllä hoidan tuon homman sairaalassa".

– Asseri oli siihen aikaan hyvin pihi kaveri ja laskelmoiva tyyppi. Hän sanoi, että minä en anna korkeintaan kuin neljä siementä. Ja se asia oli sillä loppuun käsitelty, Nieminen nauroi.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, mistä Nieminen tuntee syyllisyyttä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja