Mainos

Nelosen uutisten päätoimittaja eroaa tehtävästään

Nelosen uutisten vastaava päätoimittaja Marjo Ahonen on irtisanoutunut tehtävästään. Ahonen sanoo pitävänsä työelämästä tauon.

Nelosen irtisanoutunut päätoimittaja Marjo Ahonen perustelee lopettamispäätöstä henkilökohtaisilla syillä.

- Tuli vain sellainen tunne, että nyt pitäisi ehkä pitää pieni breikki ja katsoa mitä muuta sitä voisi elämässä tehdä. En sitäkään sano, että toki voin palata uutisjournalisminkin pariin, Ahonen toteaa.

Nelosen uutisten vastaavana päätoimittajan toimii toistaiseksi päätoimittaja Eero Hyvönen. Neloselta kerrotaan, ettei kanavalla ole mitään kiirettä etsiä uutta vastaavaa päätoimittajaa Ahosen tilalle.

- Vähän vedetään tässä henkeä. Tärkeää on saada jatkuvuutta päivittäisen uutistoimituksen johtamiseen. Meillä on uutiset hyvällä mallilla, ja Hyvönen on kokenut uutispäätoimittaja ja ollut meillä kauan, Nelosen toimitusjohtaja Juha-Pekka Louhelainen kiteyttää. Louhelainen toteaa, että nyt on sopiva hetki miettiä, tarvitseeko Nelosen uutiset kahta päätoimittajaa.

- Tämmöinen sinänsä valitettava lähtö antaa aina mahdollisuuden miettiä asioita.

Louhelainen huomauttaa, että kolme vuotta "näissä hommissa" on aika pitkä aika ja siinä saa kehitettyä monenlaisia asioita. Marjo Ahonen ilmeisesti katsoi nyt, että tietty vaihe on tehty.

Ahonen erosi toimitusjohtaja Louhelaisen mukaan henkilökohtaisista syistä, eikä hänellä ole tiedossa toista työpaikkaa.

- On kuitenkin hänen tehtävänsä kertoa, mitä uraltaan ja elämältään haluaa.

Ahonen aloitti Nelosen uutisten päätoimittajana vuoden 2003 tammikuussa. Sitä ennen hän toimi MTV3:n uutisten reportteriryhmän päällikkönä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.