Mainos

Nelonen: Rajala tekee tutkintapyynnön Hesarin "mestauslistasta"

Seksuaalisesta häirinnästä syytelty kansanedustaja Lyly Rajala (kok.) aikoo tehdä tutkintapyynnön Helsingin Sanomien kirjoittelusta, kertoi Nelosen uutiset. Rajalan mukaan on vielä epäselvää, seuraavatko muut häirinnästä nimetyt mieskansanedustajat hänen esimerkkiään.

Rajala hermostui siitä, että Helsingin Sanomat nosti viime viikolla esille häirinnästä epäillyt, vaikka asiaa koskeneessa selvityksessä ei nimiä mainittukaan.

- Sen perusteella ei ole tullut yhtään ainoata ilmiantoa, että täällä olisi tapahtunut mitään häirintää, ja kuitenkin Suomen ykköslehti toimittajansa välityksellä julkistaa tällaisen mestauslistan. Se on kyllä äärettömän huonoa journalismia, Rajala sanoi Nelosen haastattelussa.

Hän sanoi tekevänsä asiasta tutkintapyynnön.

- Kunnianloukkaushan muuttuu törkeäksi sillä hetkellä kun se tulee mediassa ulos.

STT ei alkuillasta tavoittanut Helsingin Sanomien vastaavaa päätoimittajaa Janne Virkkusta. Lomalta puhelimeen vastannut päätoimittaja Reetta Meriläinen ei halunnut kommentoida asiaa.

Eduskunnan häirintäkohun aiheutti syksyllä valmistunut selvitys, jossa useat eduskunnan naistyöntekijät kertoivat kokeneensa seksuaalista häirintää. Ahdistelijoiksi mainittiin muun muassa kansanedustajat ja työtoverit.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.