Mainos

Neljäs suomalaisuhri esitunnistettu Thaimaassa

Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra sanoi tänään uskovansa, että suurin osa kadonneista löytyy tunnistamattomien ruumiiden joukosta.

Neljäs suomalainen hyökyaaltouhri tänään tunnistettiin alustavasti Thaimaassa. Esitunnistamisen vahvisti keskusrikospoliisin rikostarkastaja Olli Kolstela, joka johtaa Thaimaassa suomalaista uhrintunnistamiseen osallistuvaa asiantuntijaryhmää. Neljännen suomalaiseksi uskotun ruumiin löysi kansainvälinen uhrintunnistusryhmä.

Kolme alustavasti suomalaiseksi tunnistettua on jo kuljetettu Thaimaasta Suomeen, missä heidän lopullinen tunnistamisensa tapahtuu. Kolstelan tiedossa on lisäksi nyt kuusi ruumista, joita epäillään suomalaisiksi. Kaikkiaan suomalaisia on kateissa kolme viikkoa sitten tapahtuneen hyökyaallon jäljiltä yhä 174.

Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra sanoi tänään, että ruumiiden etsintä tuhoalueilla raunioiden ja rojun alta on lopetettu.

- Maalla tapahtuva etsintä on lopetettu, hän sanoi tiedotustilaisuudessa Bangokissa.

Thaimaan pääministerin mukaan yhä kadoksissa on noin 3000 ihmistä ja kuolleita on 5500. Yhä tunnistamatta on 2700 ruumista. Pääministeri Shinawatra sanoi uskovansa, että suurin osa kadonneista löytyy tunnistamattomien ruumiiden joukosta.

Rikostarkastaja Kolstelan mukaan on erittäin epätodennäköistä, että merestä enää kolmen viikon jälkeen löytyy ruumiita Hiekkaan ja raunioiden alle hautautuneina niitä saattaa hänen mukaansa vielä olla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.