Mainos

Neljän miljoonan lottovoittaja: Rivi paperiin Mertarannan selostustakin nopeammin

Virtain Killinkoskella viime lauantain loton voittorivin jättänyt mies sanoo voiton muuttaneen kerralla asioista haaveilut mahdollisiksi.

Lottovoittaja muistelee tehneensä neljän miljoonan euron voiton tuoneen lottorivinsä nopeasti

– Ei siinä olisi ehtinyt Mertarantakaan selostaa. Tein viisi omaa riviä ja yhden pikapelirivin vielä päälle. Voitto tuli kolmannella omalla rivillä. Hain siinä jotain kuviota, mutta en kyllä muista mitä, mies naurahtaa.

Mies sanoo miettivänsä tulevaisuutta rauhassa ja tarkkaan. Hän on mm. miettinyt aikaisemminkin ulkomailla asumista tai oman saaren hankkimista.

Voittajalla oli valmiiksi kuva itsestään tulevana rahamiehenä. Kuva oli otettu laivaristeilyllä. Matkustajista kuvia ottanut valokuvaaja oli upottanut tuoreen lottovoittajan kasvot amerikkalaisen talouslehden Forbesin näköiskanteen, jonka otsikossa lukee: Next billionaire, seuraava miljardööri.

- Olen pienestä asti tehnyt asioita, jotka olen päättänyt tehdä, vaikka kaikki eivät aina ole uskoneet. Tässä se päätös ”rikastumisesta” oli varmaan vähän leikkimielellä tehty, mutta toteutuipa silti.

Ei-paikkakuntalainen voittaja ei seurannut voiton tuonutta lottoarvontaa, mutta sai tietää voitostaan jo yöllä. Kuultuaan voittopelin myyntipaikan, hän tunsi heti tarvetta tarkistaa omat numeronsa, ja voittohan siellä oli. Se vei yöunet.

- Se on näköjään miljoonavoiton sivuvaikutus, voittaja nauraa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.