Mainos

Neljälle yritykselle yrittäjäpalkinto

Palkinnon saivat metallituoteteollisuuden, optiikka-alan, fysioterapian ja terveysliikunnan alan yritykset.

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin tänä vuonna neljälle yritykselle, jotka ovat onnistuneesti jalostaneet ja uudistaneet omaa yritysideaansa. Palkinnot jaettiin Yrittäjäpäivillä Jyväskylässä jo 39. kerran.

Palkinnon saivat metallituoteteollisuuden Avant Tecno Oy, optiikka-alan Piiloset by Finnsusp Oy, fysioterapiaa ja terveysliikuntaa harjoittava FysioSporttis Oy sekä kone- ja prosessisuunnittelualalla toimiva Insinööritoimisto Comatec Oy.

Avant Tecno Oy valmistaa kuormaimia ja niiden työlaitteita Ylöjärvellä. Noin 50 miljoonan euron liikevaihdosta kolme neljäsosaa kertyy viennistä, jota yritys harjoittaa yli 30 maahan. Avant Tecno työllistää reilut 150 henkilöä.

Piiloset by Finnsusp Oy on ainoa piilolasien hoitonesteiden valmistaja Suomessa. Hoitonesteiden lisäksi yritys on panostanut kotimaisten silmälasilinssien tuotekehitykseen ja valmistukseen. Yhtiön toimitusjohtaja Olavi Nieminen perusti ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana vuonna 1972.

FysioSporttis Oy on perustettu vuonna 1971. Nyt se on kuuden toimipisteen fysioterapia- ja terveysliikuntaketju, joka työllistää 70 vakinaista ja 20 freelance-pohjalta toimivaa terveysalan ammattilaista ja asiakaspalvelijaa.

Insinööritoimisto Comatec Oy on kasvanut runsaassa 20 vuodessa omien erityisalojensa, kone- ja prosessisuunnittelun, johtavaksi suunnittelutoimistoksi Suomessa. Toimeksiantajat ovat omien alojensa markkinajohtajia maailmassa.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saajat valitsee vuosittain lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Suomalaisen Työn Liiton, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Fennian edustajat. Palkittuja on vuodesta 1968 kertynyt jo lähes 200.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.