Mainos

Neljä helppoa tapaa iskeä mies – katso!

Miehiä voi tavata missä vain, mutta kaksilahkeisen iskeminen on asia erikseen. Hurmaa mies missä tahansa näillä Glamour.comin neuvoilla!

Monet luulevat, että miehen voi tavata vain juhlissa, baarissa tai ravintolassa, mutta miksi ei voisi flirttailla myös junassa, lentokoneessa, bussissa tai jossakin vastaavassa arkipäiväisessä paikassa? Tässä neljä helppoa vinkkiä, joiden avulla voit tavata miehen vaikka kauppareissulla!

Katsekontakti

Älä tuijota, mutta tee katseellasi selväksi, että hän todellakin on sinun mieleesi. Aloita ujoilla, lyhyillä katseilla, katso sen jälkeen poispäin ja hetken päästä katso häntä jälleen. Kun mies tajuaa, että katselet häntä, hän alkaa varmasti vilkuilla sinuakin pidempään, jos on kiinnostunut.

Tee jotakin muuta

Samalla kun katselet häntä, tee jotain muuta. Lue vaikkapa kirjaa tai kirjoita tekstiviestiä. Mies tajuaa, että katsot tarkoituksellisesti häneen, etkä vain anna katseesi harhailla.

Hymyile

Jos mies vastaa katseeseesi, hymyile! Se vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta hurmaava, pieni hymy osoittaa hänelle, että hän ei kuvittele flirttailuasi. Kun hän hymyilee takaisin sinulle, tiedät, että myös hän haluaa flirttailla kanssasi.

Pidä huolta, että olet yksin

Jos olet liikkeellä ison ystäväporukan kanssa, mies ei ikinä uskalla tulla puhumaan sinulle. Muista, että hän ei tiedä varmasti, oletko kiinnostunut, ennen kuin olette keskustelleet. Vaatii hurjasti itsevarmuutta puhua tuntemattomalle, mutta vielä pelottavampaa on tehdä se useiden ihmisten edessä.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.