Mainos

Neittaanmäki selittänyt Suomen hallitussotkuja ulkomailla

Kansanedustaja Petri Neittaanmäki sanoo selittäneensä Suomen hallituskriisiä Etyj-kollegoilleen. Neittaanmäen mielestä Irak-pyykkiä on vielä pestävä.

Kansanedustaja Petri Neittaanmäki (kesk.) sanoo joutuneensa selittämään Suomen hallituksen kaatumista Etyj-kollegoilleen. Neittaanmäki kuuluu Suomen Etyj-valtuuskuntaan, joka osallistuu parlamentaariseen yleiskokoukseen Hollannin Rotterdamissa.

-Ihmiset eivät ymmärrä, miten hallitus voi kaatua Suomen kaltaisessa vakaassa maassa. Ulkomaalaiset pitävät käsittämättömänä myös hallituksen kaatumisen syytä, Neittaanmäki kertoo.

Hänen mukaansa se että Anneli Jäätteenmäki (kesk.) oli saanut haltuunsa salaisia tietoja pääministeri Paavo Lipposen (sd.) keskusteluista Yhdysvalloissa, ei ulkomaalaisten mielestä ole riittävä syy hallituksen kaatumiseen.

"Pyykkiä on vielä pestävä"

Neittaanmäen mielestä vuotokeskustelua ei ole vielä käyty loppuun. Hän muistuttaa, että iltapäivälehdissä julkaistut salaiset Irak-asiakirjat ovat edelleen vailla selitystä.

Erityisesti Neittaanmäkeä sapettaa puoluetoveri Hannu Takkulan maineen lokaaminen keskustan työvaliokunnan pöytäkirjan Ilta-Sanomiin vuotamisen yhteydessä.

-Takkulasta on tehty puolueessa sijaiskärsijä. On mahdollista, että työvaliokunnan muitakin jäseniä kuin Jäätteenmäkeä on kuultu poliisitutkinnassa, Neittaanmäki vihjaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.