Mainos

Nedeconin tulos putosi odotetusti

Nedeconin liikevoitto tammi-kesäkuulta oli 7,9 miljoonaa markkaa tappiollinen. Viime vuonna vastaavana aikana tappiota kertyi vain 600 000 markkaa. Nedeconin liikevaihto kuitenkin yli tuplaantui 10 miljoonasta markasta 24,9 miljoonaan.

Nedecon-konsernin liikevaihtotavoite tälle vuodelle on noin 70 miljoonaa markkaa. Liikevaihdon kasvu perustuu orgaanisen kasvun lisäksi yritysostoihin. Nedecon kertoo osavuosikatsauksessaan, että liikevaihdosta on emoyhtiön osuus noin 50 prosenttia.

Yhtiö ennakoi Suomen perusliiketoiminnan säilyvän kannattavana koko tilikauden. Tehdyt panostukset kansainvälistymiseen ja kasvuun eivät kuitenkaan näy vielä positiivisesti kuluvan kauden tuloksessa, niiden odotetaan realisoituvan osittain tilikauden lopussa.

Nedeconin koko vuoden tulos jää tuotteistamisen, kansainvälistymisen ja yritysostojen panostusten myötä tappiolliseksi. Yhtiö kertoo, että liiketappioprosentin ei odoteta ylittävän katsauskauden suhteellista tasoa. Konsernissa kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomiota kannattavuuteen, Nedecon kertoo.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.