NBA:n tähtikatras koki kauhunhetkiä yhteisellä lomamatkallaan, LeBron Jamesilta sankarillinen teko – "Hän pelasti henkeni"

NBA-tähti Carmelo Anthony joutui virtaavaan meren pauloihin lomamatkallaan Bahaman saarilla, mutta hänen hyvä ystävänsä LeBron James toimi sankarin tavoin.

NBA ja muutkin urheilusarjat ovat tällä hetkellä tauolla koronaviruksen aiheuttaman suuren leviämisriskin vuoksi. Tästä syystä monet urheilijat ovat keksineet mielikuvituksellisia tapoja viettää aikaansa. NBA-tähti Carmelo Anthony ja jo uransa lopettanut Dwayne Wade pitivät yhteisen livelähetyksen Instagramissa.

Kaksikon keskustelunaiheeksi nousi heidän yhteinen lomamatkansa, jossa oli heidän lisäkseen mukana myös LeBron James ja Chris Paul. Tähtinelikon loma Bahaman saarilla ei ollut pelkästään rentoutumista, vaan sisälsi myös kauhunhetkiä, kun Anthony joutui suureen vaaraan.

– Minulle tulee hiki, kun ajattelen sitä. Uimme luolaan, ja te uitte veneelle. Se oli minun syytäni, koska yritin nähdä barrakudan. Katsoin ylös ja virta oli viemässä minua keskelle merta kauemmas veneestä, Anthony muistelee tapausta Instagram-lähetyksessä.

– Emme nähneet sinua, Wade sanoo.

Kun virta kuljetti Anthonya loitommalle muista, nousi supertähden mieleen paljon ajatuksia. Lopulta sankariksi nousi James, joka pelasti ystävänsä merestä.

– Oli tuulista ja kävin ajatuksissani läpi kaikenlaista paskaa. Katsoin ylös ja ”Bron” hyppäsi veneestä kuin hän olisi MacGyver. Hän hyppäsi veteen ja otti minut syliinsä. Hän ui toisella kädellä ja raahasi minua toisella, Anthony kuvailee tapahtumia.

– Hän pelasti henkeni. LeBron arvostan sitä, että pelastit henkeni tuona päivänä, Anthony ylistää.

NBA-historian parhaimpaan pelaajien joukkoon lukeutuva James yltää urotekoihin tavallisesti koripallokentällä, mutta lomamatkan suoritus teki suuren vaikutuksen myös Jamesin entiseen joukkuetoveriin Wadeen.

– Olen nähnyt LeBronin tekevän kaikkia hämmästyttäviä juttuja kentällä, mutta hän pelasti ”Melon” hengen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja