Näyttelijätär teki härskejä paljastuksia

Suosikkisarjan näyttelijätär innostui vitsailemaan härskisti kyllästyttyäään yksityiselämäänsä koskevien kysymysten esittämiseen.

House-televisiosarjasta tuttu Olivia Wilde on tällä hetkellä yksi Hollywoodin halutuimmista sinkkunaisista. Kaunotar on yhdistetty lähiaikoina useisiin Hollywoodin komistuksiin.

Wildea huvittaa hänen uumoiltujen mieskandidaattiensa hurja määrä. Hän muistutti, ettei ehkä yksinään selviäisi niin monen miehen kanssa, kuin mitä epäilyjen perusteella hänen voisi kuvitella tapailevan.

– Jos minä todella tapailisin kaikkia niitä miehiä, joihin minut yhdistetään, tarvitsisin neljä vaginaa! Sehän olisi mahdotonta! Wilde nauroi.

27-vuotiaalla näyttelijättärellä on roisin huumorintajunsa lisäksi terve itsetunto. Wilde jakaakin mielellään neuvoja uraansa aloittelevile näyttelijöille.

– Jos voisin antaa nuorelle näyttelijälupaukselle minkä tahansa neuvon, kehottaisin häntä vain olemaan oma itsensä. On tärkeää pitää kaikin voimin kiinni omasta identiteetistä, sillä se mikä tekee ihmisestä epätavallisen, on avain menestykseen, näyttelijätär maalaili.

Olivia Wilde on ollut aiemmin naimisissa Tao Ruspolin kanssa. Viimeksi Wilde on yhdistetty näyttelijäkomistus Bradley Cooperiin. Wilde itse vakuutti vastikään, että hänen ainoa poikaystävänsä on hänen koiransa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: Contactmusic

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja