Mainos

Näyttelijä Heath Ledger haudattiin Australiassa

Yli 500 surijaa on kokoontunut tänään Hollywood-tähti Heath Ledgerin muistotilaisuuteen Perthiin. Australialaissyntyistä Ledgeriä muisteltiin hänen kotikaupungissaan, näyttelijän suosikkirannalla.

Läsnä tilaisuudessa olivat muun muassa Ledgerin entinen puoliso Michelle Williams, näyttelijä Kate Blanchett, malli Gemma Ward sekä useita australialaisia näyttelijöitä, urheilijoita ja poliitikkoja. Ledgerin ja Williamsin kaksivuotias Matilda-tytär ei ollut paikalla.

Puolitoista tuntia kestäneen muistotilaisuuden avasi aboriginaalien surulaulu, joka soitettiin didgeridoolla. Tätä seurasivat Blanchettin sekä Ledgerin perheen muistopuheet.

Tilaisuuden jälkeen Ledgerin lähimmät omaiset jatkoivat hautajaisiin Fremantlen kaupungin seudulle. Näyttelijän tuhkat arveltiin laskettavan Ledgerin perheen tiluksille.

Michelle Williams ja Kate Ledger (oik.) näyttelijä Heath Ledgerin hautajaisissa Australiassa 9.2. 2008

28-vuotiaana menehtyneen Ledgerin isä Kim vetosi mediaan ennen seremoniaa ja toivoi viestinten antavan omaisille suremisrauhaa.

- Elämme surullista aikaa, ja selviytyminen on vaikeaa. Hautajaiset ovat hyvin, hyvin yksityiset, läsnä on vain kymmenen perheenjäsentä.

Ledger kuoli tapaturmaiseen lääkkeiden yliannostukseen tammikuussa.

Brokeback Mountain -elokuvan tähteä pidettiin yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista Hollywood-näyttelijöistä.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.