Näyttävä Janina Fry ulkonäöstään: Helpottaa olla armollinen

Mallina tunnettu upea Janina Fry (o.s. Frostell) nauttii iästään.

Mallina tunnettu Janina Fry täyttää ensi vuonna 40 vuotta. Upean naisen ulkonäköön kiinnitetään usein huomiota, joten MTV3.fi tiedusteli Janinalta, onko hän itse kuinka kriittinen ulkonäkönsä suhteen?

–En oikein tiedä, jotenkin vain helpottaa olla itselleen armollinen. Vaikea sitä on sanoa. Tietenkin sitä muuttuu iän myötä ja ajat muuttuvat, mutta en niin ajattele sitä. On hauskaa olla juuri tässä iässä, Janina muotoilee hyväntuulisena.

Vaatesuunnittelijana uraa luonut Janina lanseerasi viikolla omaa nimeä kantavan uuden tuoteperheensä. Perjantaina Janina osallistui tuomarin roolissa Specsaversin Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailuun, mutta Fry saatetaan nähdä edelleen myös mallintöissä.

– Osittain joissakin toimin mallina, mutta lähinnä vain oman malliston tiimoilta. Riippuu siitä, mikä tuntuu sopivalta. Mietin sitä tapauskohtaisesti.

Janinan upean ulkomuodon takaa itsestään huolehtiminen. Fry kertoo pyrkivänsä huoltamaan kuntoaan vähintään kolmesti viikossa.

– Yritän parhaani tehdä ja huolehtia kunnosta, se on ensimmäinen voimavaroja lisäävä asia. Mitä enemmän liikkuu, sitä freesimmältä tuntuu. Jos en mene lenkille, niin sitten vaikka salille tai jumppaan, Fry kuvailee.

Janinalla ja hänen miehellään Markilla on kaksi lasta, Sophia, 5, sekä Brandon, 2. Janina tietääkin kokemuksesta, millaista perhe-elämän ja uran yhdistäminen on,.

– Äitiyden ja uran yhdistäminen on haastavaa. Vuorokaudessa on 24 tuntia ja ne pitää käyttää hyvin. On tärkeää pitää huolta siitä, että jää riittävästi aikaa ja osaa rauhoittaa aikaa. Kun lapset ovat pieniä he tarvitsevat paljon läsnäoloa ja siihen pyrin. Kaikkea sopivasti, se toimii hyvin näin, Janina kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat