Mainos

Näytä seksikkäämmältä vaatteissasi, katso neuvot!

Voit näyttää helposti seksikkäämmältä vaatteissasi aivan pikkurahalla! Katso, miten näytät vaatteissasi hoikemmalta muutamilla helpoilla nikseillä.

Cosmopolitan.com neuvoo, kuinka saat kaiken irti vaatteistasi. Muista, että vääränkokoisista vaatteista ei ole iloa, jos ne jäävät vaatekaapin perälle käyttämättöminä muovikasseihin lojumaan.

1. Tee tavallisesta bleiseristä seksikkäämpi

Vaikka bleiserin tarkoitus onkin näyttää tyylikkäältä ja siistiltä, sen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä ja maskuliininen. Bleiserin tulisi istua napitettuna täydellisesti, eikä olla laatikkomainen tai liian iso. Jos bleiseri ei istu, saatat näyttää androgyyniseltä ja myös painavammalta kuin todellisuudessa olet. Liian isoa bleiseriä voi helposti kaventaa räätälillä selän ja kylkien kohdalta.

2. Ajattele isosti

Olet varmasti joskus ollut vaatekaupassa ja löytänyt ihanan vaatteen, josta on juuri sinun kokosi loppunut. Valitse ensi kerralla tällaisessa tilanteessa vaatekappale, joka on yhden koon liian iso. Liian pientä vaatetta on vaikea suurentaa, mutta liian suuren vaatekappaleen voi aina kutistaa ammattilaisen avulla. Vältä kuitenkin vaatteita, jotka ovat liian isoja lantion tai hartioiden kohdalta. Niitä on vaikea korjailla jälkikäteen.

3. Muista hihat!

Liian pitkät hihat luovat illuusion siitä, että sinulla on painava ylävartalo. Hyvä nyrkkisääntö on, että hihojen tulisi yltää ranteisiin asti. Jos sinulla siis on puseroita, joiden hihat roikkuvat pidemmälle, lyhennä niitä. Myös liian lyhyet hihat voivat saada kätesi näyttämään oudoilta.

4. Älä unohda laukkuja ja rintaliivejä

Myös laukkuja ja rintaliivejä voi räätälöidä sopiviksi. Onko käsilaukussasi liian pitkät hihnat? Sen takia saatat näyttää lyhyemmältä kuin itse asiassa oletkaan. Jos rintaliivien olkain katkeaa, myös sen voi vaihtaa. Myös vöitä, leggingsejä ja jopa uimapukuja voi muokata oman kokoisiksi. Se voi maksaa hieman enemmän kuin esimerkiksi farkkujen lyhentäminen, mutta ei vääränkokoisista vaatteista ole käyttämättöminäkään iloa.

5. Neuvottele hinnasta

Räätälisi luultavasti suostuu neuvottelemaan hinnoittelusta, jos tuot korjattavaksi monta vaatetta yhdellä kerralla. Hän tietää työllistyvänsä sinun ansiostasi, joten hän saattaa haluta antaa sinulle hieman alennusta.

MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.