Mainos

Näytä nuoremmalta meikin avulla

Ikääntyvä iho näyttää upealta näillä meikkivinkeillä.

Oikeanlainen meikki voi saada vuosia katoamaan kasvoiltasi. Näillä Hello-lehden ohjeilla näytät upealta - ikävuosista riippumatta.

Muista kosteutus

Hormonaaliset muutokset kuivattavat ihoa. Iho voi imeä kostetutta meikkivoiteesta, jolloin kasvoista tulee elottoman ja kuivan näköiset. Muista siis lisätä kevyttä kosteusvoidetta ennen kuin lisäät meikkivoiteen.

Valoa kasvoille

Ikääntyvä iho voi menettää hehkuaan. Ole varovainen mattapintaisen meikkivoiteen kanssa, sillä se imee valoa itseensä. Lisää mattapintaiseen meikkivoiteeseen hieman kosteusvoidetta, tai valitse nestemäisempi meikkivoide.

Käytä poskipunaa

Ikääntyessä iho saattaa harmaantua. Älä siis unohda poskipunan käyttämistä. Poskipäillä oleva puna saa sinut näyttämään nuorekkaammalta ja terveemmältä. Poskipuna myös muotoilee kasvoja ja imartelee piirteitäsi.

Älä unohda silmämeikkiä

Vanhetessa silmät vetäytyvät, joten silmämeikiltä vaaditaan enemmän. Silmät saa parhaiten esille käyttämällä maskaraa. Ripsiväri tuo ripsesi upeasti esille. Myös pieni määrä neutraalin väristä luomiväriä ja ruskealla tai harmaalla tehty rajaus tuo silmät paremmin esille,

Väriä kulmiin

Korosta omia piirteitäsi. Ikääntyessä ripset ja kulmakarvat menettävät pigmenttiään, joten kulmien ja ripsien korostaminen meikillä on tärkeää. Hyvin muotoillut kulmakarvat nostattavat kasvoja. Liian tuuheat ja sotkuiset kulmakarvat sen sijaan eivät sijaan

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.hellomagazine.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.