Mainos

Navigaattori paljasti petturivaimon - laitteesta tuli eBay-hitti

Australialainen mies sai pettävän vaimonsa kiinni yllättäen autonsa navigaattorin avulla. Pian tämän jälkeen kyseinen Tomtom -navigaattori alkoi elää uutta menestyksekästä elämää eBayn nettihuutokaupassa. Mutta miten kaikki tapahtui?

Nimimerkillä Dave200661 myynti-ilmoituksen tehnyt mies kertoo tarinan alkaneen siitä, kun hän selaili navigaattoria auton rekisteröintipaikan etsimiseksi. Mies kertoo taitavasti ja hauskasti laaditussa myyntitekstissään panneensa merkille, että vaimo kulki säännöllisesti tiettyyn osoitteeseen.

Pieni salapoliisityö paljasti, että osoitteessa asui Nigel-niminen mies ja vyyhti alkoi purkautua.

Kun vaimo kaiken kukkuraksi paljasti, että oli törmännyt mieheen tarvitessaan autoillessaan apua navigaattorin kanssa, oli farssin ainekset kasassa.

– Ostin tämän laitteen tuolle selkää puukottavalle nartulle viitisen vuotta sitten. Jos en olisi hankkinut sitä, petos olisi saattanut jäädä tapahtumatta. Kaiken lisäksi maksoin laitteesta yli 400 puntaa, mies tilittää tuotteen myyntitiedoissa.

Selvästi verbaalisesti lahjakas, petetty aviomies lopettaa myyntitekstinsä tunteisiin vetoavasti.

– Summa, jonka tästä laitteesta saan tulee todella tarpeeseen. Sijoitan sen viiniin, naisiin ja lauluun, jotta saan unohdettua petturivaimoni.

Rahat hyväntekeväisyyteen

Dave sai eBayssa navigaattoristaan nopeasti tarjouksia ja kauppahinta kipusi muutamissa päivissä 20 punnasta 230 puntaan.

Vilkkaan huutokaupan lisäksi Dave sai eBay kävijöiltä paljon tsemppausviestejä.

– En tarvitse navigaattoria, mutta vaikutat niin huipputyypiltä, että voisin tarjota sinulle tuopin, yksi kommentoi.

Daven tunteisiin vetoava ja hauska myynti-ilmoitus levisi myös facebookin kautta ja pian huutosumma nousi ennätykselliseen 10 miljoonaan puntaan.

Dave ilmoitti olevansa otettu tuesta, mutta pyysi ihmisiä sijoittamaan summan syöpäkeräykseen.

– Haluan vain päästä eroon laitteesta. En halua, että se on muistuttamassa minua tuosta pettävästä ja sydämettömästä yön kuningattaresta.

Tarina ei kerro, kuinka moni lahjoituksia luvannut todella antoi rahaa pottiin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.