Nauttivatko äänekkäät parit petipuuhista eniten?

Jotkut pitävät nautinnollisen hiljaisesta rakastelusta, toiset haluavat huutaa niin, että naapuritkin kuulevat. Uusi tutkimus paljastaa, että jälkimmäinen ryhmä saattaa kuitenkin nauttia seksistä enemmän.

Rikotteko kumppanisi kanssa äänivallin sänkypuuhien aikana vai oletko mieluummin hiljaa lakanoiden välissä? Uusi tutkimus paljastaa, että äänekkäämmillä pareilla saattaa olla sängyssä hauskempaa kuin suunsa supussa pitävillä.

Leedsin yliopiston tutkijat saivat 71 naista nauhoittamaan seksin aikaisia ääntelyitään. Tutkijat huomasivat, että naiset ääntelevät eniten juuri ennen kumppaninsa orgasmia sekä sen aikana.

Näyttäisi siltä, että naiset ääntelevät enemmän kiihottaakseen kumppaniaan ja auttaakseen heitä näin saamaan orgasmin. Kaksi kolmasosaa naisista myönsikin tekevänsä juuri näin.

Uskomattomat 92 prosenttia naisista sanoi uskovansa, että heidän ääntelynsä parantaa miehen itsetuntoa ja 87 prosenttia sanoi voihkivansa nimenomaan tästä syystä.

Lisäksi Lovehoney-sivuston tekemä kysely paljasti naisten olevan makuukammarin puolella äänekkäämpiä kuin miehet. Liki kaikki kyselyyn vastanneet naiset sanoivat olevansa petipuuhien aikana se äänekkäämpi osapuoli ja seitsemän kymmenestä miehestä oli samaa mieltä.

Naisilla liikaa paineita?

Vaikuttaisi siltä, että miehet saavat siis orgasmin helpommin, jos he tietävät miellyttävänsä kumppaniaan. Seksiasiantuntija Tracey Cox uskoo, että naisilla on liikaa paineita yrittäessään viestittää miehelle sängyssä, että heillä on hauskaa.

– Yksi teoria voisi olla se, että koska naiset teeskentelevät (sängyssä) enemmän kuin miehet, he ehkä tuntevat, että heidän tulee tarjota todisteita siitä, että he oikeasti nauttivat, Cox pohtii.

Naiset saattavat myös äännellä enemmän yksinkertaisesti siitä syystä, että heidän orgasminsa ovat voimakkaampia kuin miesten.

Cox ei kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että äänekkäämpi seksi tarkoittaa parempaa seksiä – Leedsin yliopiston tutkimuksesta huolimatta.

– On mielenkiintoista, että naiset todettiin äänekkäämmiksi. Ei ole mitään tieteellistä selitystä sille, miksi toinen sukupuoli olisi äänekkäämpi sängyssä.

– Sen on tapana olla yksilöllinen asia. Jotkut ihmiset huutavat äänensä käheiksi konsertissa, toiset katselevat päästämättä ääntäkään. Ei se tarkoita, etteivätkö he nauttisi yhtä paljon!


LUE MYÖS:


AVA/Hannakaisa Taskinen

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja