Naurunremakka Texasissa: Daniel Ricciardo vaihtoi jenkkiaksenttiin

Formula ykkösissä ei ole mukana yhdysvaltalaisajajia, mutta Red Bullin australialaisajaja Daniel Ricciardo ilmoitti tuuraavansa amerikkalaisia puhumalla Austinin kisaviikonloppuna amerikanenglantia.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Formula ykköset pyrkii kasvattamaan markkinaosuuttaan Yhdysvalloissa. Suurimpana haasteena vain on, ettei yhdysvaltalaiskuskeja ole kisannut sarjassa kolmeen vuoteen.

– Tällä hetkellä ei ole amerikkalaista ajajaa, joten teemme parhaamme, jotta puhuisimme aksentilla (amerikkalaisella) ja täyttäisimme nuo saappaat, Ricciardo ilmoitti Texasin Austinissa torstaina.

Ricciardo vaihtoikin samalla jenkkiaksenttiin:

– Teen kaikkeni. En tiedä, mitä nämä muut pojat tekevät, mutta laitan ”punaista, kuumaa, säröä” ja katsotaan, kuinka menee, hän sanoi katu-uskottavalla amerikanenglannilla yleisön revetessä nauruun.

Formula ykkösten viimeisin yhdysvaltainen osakilpailuvoittaja on Mario Andretti, joka oli ykkönen vuoden 1978 Hollannin osakilpailussa.

Viimeisin palkintosijan saavuttanut amerikkalaisajaja on Italiassa 1993 kolmanneksi ajanut Michael Andretti. Palkintosijansa jälkeen hän sai McLarenilta potkut.



Lue myös:

    Uusimmat