Mainos

Nato tuhosi viimeisenkin Novi Sadin silloista

Sotilasliitto Nato iski jälleen serbien liikenneyhteyksiin Jugoslaviassa viime yönä. Serbilähteiden mukaan Naton koneet tuhosivat ohjusiskuissa sillan Serbian pohjoisosassa sijaitsevassa Novi Sadin kaupungissa.

Näin Nato tuhosi viimeisenkin kolmesta Tonavan yli kulkeneista silloista, jotka yhdistivät Tonava- ja Sava-jokien välisen alueen muuhun Jugoslaviaan. Jugoslavian virallisen uutistoimiston Tanjugin mukaan serbien ilmapuolustus vastasi tuleen pian iskujen jälkeen.

Belgradilainen uutistoimisto Beta kertoi, että Naton koneet iskivät myös Serbian keskiosissa sijaitsevan Valjevon kaupungin ympäristössä. Pommitusten kohteena oli polttoainevarasto. Lisäksi jugoslavialaiset Internet-käyttäjät raportoivat, että kaksi räjähdystä vavisutti Serbian luoteisosassa sijaitsevaa Somborin kaupunkia varhain tänään. Internet-raporttien mukaan myös pohjoisserbialaisessa Subotican kaupungissa kuultiin lentokoneiden ääniä.

Eilisiltana Jugoslavian pääkaupungissa Belgradissa annettiin ilmahälytys, mutta räjähdyksistä tai ilmaiskuista ei ole kerrottu. Myös muissa kaupungeissa annettiin ilmahälytyksiä.
(STT-AFP-Reuters-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.