Mainos

Nato jatkoi pommituksia

Nato on jatkanut yöllä Jugoslavian pommituksia. Serbitiedostusvälineet kertoivat ilmaiskuista Keski-Serbian kaupungeissa. Belgradissa ei kuitenkaan havaittu räjähdyksiä.

Serbilähteiden mukaan Valjevossa tuhoutui poliisiasema ja yksi ohikulkija loukkaantui. Krusikin kaupungissa on sikäläinen putkitehdas jo täysin rauniona, kun sitä pommitettiin nyt yhdeksännen kerran.

Eilen päivällä Nato-koneet pommittivat siltaa ja esikaupunkialueita Jugoslavian kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Nisissä. Nisin kaupunginjohtajan mukaan hyökkäyksen kohteena ollut silta sijaitsi lähellä Kreikan konsulaattia, joka uutistoimisto Tanjugin mukaan vaurioitui. Nato hyökkäsi myös maantiesiltaa vastaan Nisistä pääkaupunkiin Belgradiin johtavalla tiellä. Tanjugin mukaan Naton koneet saivat vastaansa voimakasta ilmatorjuntatulta.

Nato hyökkäsi Nisiin kiivaasti myös toissapäivänä, jolloin osumia saivat myös paikallinen sairaala ja tori. Iskussa kuoli serbilähteiden mukaan 15 ihmistä ja kymmeniä haavoittui. Nato myönsi eilen, että yksi sen Nisiin pudottamista rypälepommeista ei ollut osunut tarkoitettuun kohteeseen.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.