Mainos

Natalie Portman uskaltautui rohkeisiin kohtauksiin

Natalie Portmanin uusin elokuva Black Swan sisältää rohkeita kohtauksia, joissa Portmanin näyttelemä roolihahmo nähdään muun muassa erinäisissä seksikohtauksissa. Portman kertoo roolin olleen haastava.

Natalie Portman kertoo kärsivänsä monista peloista. Näyttelijä kuitenkin haluaa haastaa itsensä, siksi hän harrastaa muun muassa sukeltamista.

Portman haluaa kokea adrenaliinipiikkejä myös työssään, siksi hän yrittää haalia itselleen rooleja, jotka pelottavat ja siten haastavat hänen ammattitaitoaan ja luovuuttaan.

Uusimpana haastavana työnään hän pitää syyskuussa ensi-iltansa saanutta Black Swan -elokuvaa, jossa hän näyttelee ballerinaa, joka herää seksuaalisesti. Portman nähdään valkokankaalla muun muassa harrastamassa itsetyydytystä.

– Yritän tehdä asioita, jotka pelottavat minua, koska tiedän, että ne ovat minulle hyviä haasteita. Tähän elokuvaan suostuessani en kuitenkaan tiennyt, mihin pääni pistin.

– Kaikki, mikä minua roolissa pelotti, ajoi minua eteenpäin ja sai minut tekemään hyvää työtä. Tämä oli ainutlaatuinen tilaisuus haastaa itseäni sekä emotionaalisesti että fyysisesti.

Portman yrittää haastaa itseään myös vapaa-ajan parissa, mutta aivan kaikkia extremelajeja hän ei suostu kokeilemaan.

– On joitakin harrastuksia, jotka ovat liian pelottavia minulle. En varsinaisesti etsi vaaroja, mutta pidän äärimmäisistä kokemuksista.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.