Nasima Razmyar salakuvakohusta IS:ssä: Kohtuutonta vihjailua

Kuluneella viikolla salakuvakohun keskelle työnantajansa, SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungnerin kanssa joutunut Nasima ei voi ymmärtää kuvista seurannutta suhdevihjailuja. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Mikael Jungnerin eduskunta-avustajana toimiva Nasima on joutunut jo julkisesti puimaan suhdetta työnantajaansa. Mikael Jungner paljasti kuluneella viikolla joutuneensa salakuvatuksi Nasiman kanssa ja asiaa puitiin hartaasti iltapäivälehdistössä. Asiaan ottivat kantaa niin kuvat ottanut 7 päivää -lehden toimittaja kuin Mikael Jungnerin Maria-vaimo.

Nasimaa itseään salakuvakohu harmittaa, sillä hän on hyvä ystävä Maria Jungnerin kanssa.

– Ei tunnu kivalta! Se on asiatonta, sillä nyt puhutaan työsuhteesta. Tällainen vihjailu on kohtuutonta ja surullista senkin takia, että olemme myös perheystäviä. Maria on erittäin hyvä ystäväni, Nasima kertoo lehden haastattelussa.

Kohun saaneet salakuvat otettiin kesäkuun 1. päivänä, kun helsinkiläisessä ravintolassa juhlittiin kesäkauden avajaisia vip-henkilöiden kanssa. Mikael Jungner ja Nasima Razmyar poistuivat ravintolasta aamuneljän maissa. Paikalla ollut 7 päivää -lehden toimittaja oli paikalla kuvaamassa juhlimassa olleita julkisuuden henkilöitä.

Lähde: Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja