Nasima Razmyar ei stressaa linjoistaan: Valitsen hääpuvun myöhään

SDP:n viestintäsihteeri Nasima Razmyar on rento morsian, jota ei pieni polvivamma pysäytä.

SDP:n viestintäsihteeri Nasima Razmyar valmistelee täydellä tohinalla ensi vuoden häitään. Razmyar kihlautui helmikuussa Johan-rakkaansa kanssa ja parin häitä juhlitaan keväällä.

Usein morsiamet stressaavat linjoistaan ennen häitä, mutta Nasima on päättänyt ottaa rennosti. Tosin tähän vaikuttaa myös se, että hän ei pysty urheilemaan yhtä paljon kuin ennen.

– Pyrin olemaan kova liikkuja. Nyt on valitettavasti jäänyt vähän vähemmälle kun on ollut polviongelmia. Minulle tuli keväällä ja kesällä sellainen juoksijan polvi, rasitusvamma. En hoitanut polvea tarpeeksi hyvin, vaan jatkoin vain juoksemista, kunne se lopetti yhteistyön, Nasima kertoi MTV.fille ennen illan lähetystä.

Vaikka polvi alkaa voida jo paremmin, ei Nasima aio aloittaa hullua kuntokuuria. Kesäkin kun meni rentoutuessa mökillä ja matkoilla.

– Sallin sen itselleni. Toki olisi hyvä saada nyt itsensä kasaan. Häihin ei ole montaa kuukautta ja pukukin pitäisi laittaa päälle, että ihan senkin puolesta olisi kiva, että urheilun rytmi jatkuisi.

– En kuitenkaan stressaa. Otan puvun sitten mahdollisimman myöhään sen mukaan, mikä on kropan tilanne ja niin sanottu kisakunto, iloinen Nasima nauraa.

Jokainen nainen voisikin ottaa Nasiman esimerkistä mallia.

– Se on yksi asia elämässä, mistä en aio ottaa stressiä, sen olen päättänyt Jos elämäsi miehen olet löytänyt, niin se on puoli valtakuntaa. Sitten voi ottaa vain rennosti, Nasima vinkkaa.

Nasiman vieraillessa lähetyksessä puhuttiin jostain ihan muusta kun häistä. Katso vierailu videolta.

Enbuske & Linnanahde Crew torstaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja