Mainos

Nasima Jungnerin työrumbasta: Välillä pitää toppuutella

Hiljattain sydänkohtauksen saaneen kansanedustaja Mikael Jungnerin eduskunta-avustaja Nasima Razmyar on tietoinen siitä, miten paljon töitä Jungner tekee.

Kansanedustaja Mikael Jungner (sd) sai elokuun puolivälissä sydänkohtauksen. Tuolloin Jungner kertoi pari päivää kohtauksen jälkeen asiasta julkisen Facebook-profiilinsa tilapäivityksessä.

– Kaikkea pitää kokeilla kerran. Torstaina vuorossa sydänkohtaus. Alkoi kotona ja iski kunnolla Meilahdessa. Onneksi, koska pysyvät vauriot jäänevät vähäisiksi, kiitos ripeästi ambulanssin soittaneen vaimon ja osaavan henkilökunnan. Bonuksena uuden uutukainen titaaniputki sydämessä, Jungner päivitti lauantaina 18. elokuuta.

Jungner on vasta 47-vuotias, joten hyväkuntoisen miehen sydänkohtaus tuli monille täytenä sokkina. Myös Jungnerin eduskunta-avustaja Nasima Razmyar totesi MTV3.fin haastattelussa järkyttyneensä tapauksesta. Amanda B -yrityksen syksyn trendejä esitelleelle sisustusbrunssille tiistaina osallistunut Razmyar sai nopeasti tietää tapahtuneesta.

– Olihan se sokki ja herätti tunteita. Tieto tuli minulle itse asiassa mutkan kautta. Eihän sellaisessa tilanteessa ihminen pysty itse reagoimaan ja sanomaan, joten sain tiedon muuta kautta. Onneksi sain kuitenkin nopeasti yhteyden häneen ja tiesin, että hän on kunnossa. Sitten omakin olo helpottui, Nasima muistelee.

"Mikael ei kieltäydy tehtävistään helpolla"

Razmyar toteaakin, että Jungnerin eduskunta-avustajana hän on päässyt näkemään, miten lukuisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin Mikaelia pyydetään.

– Jungnerilla on hirveä määrä pyyntöjä, tosi paljon tilaisuuksia, joihin kutsutaan. Hänhän on sellainen, että ei kieltäydy ihan helpolla. Mikael tekee tosi paljon töitä, vaikka stressi ei ulospäin mitenkään näy. Toisaalta hän on minulle hirveän monesti sanonut, että miksi pitää stressata kun ei tarvitse stressata. Elämä on arvaamaton ja vaikka hän on niin luja, kova ja positiivinen, niin pitää muistaa pitää itsestään huolta.

Onko Nasima joutunut avustajana välillä kenties toppuuttelemaan Jungnerin intoa osallistua lukuisiin tilaisuuksiin?

– Kyllä välillä on pitänyt, mutta aika hyvin osaan jo sitä kalenteria tarkkailla. Se on hirveän hienoa, että hän onneksi myös kuuntelee ja arvostaa minun mielipidettäni. Hän ei kontrolloi kaikkea mitä tapahtuu, vaan saan myös itsenäisesti tehdä tätä työtä.

Nasiman mielestä Jungnerin tapa kertoa asiasta sosiaalisessa mediassa oli hyvä, sillä ihmiset olivat huolissaan ja mediaakin tapaus kiinnosti. Avustajana hän kuitenkin toivoo, että Jungnerille annettaisiin myös rauhaa toipumiseen.

– Julkisuudessa on paljon hyvää, mutta on tiettyjä tilanteita, jossa ihminen haluaisi olla rauhassa ja toipua, eikä selittää kaikkia yksityiskohtia heti. Olen aina arvostanut häntä tosi paljon työnantajana ja ystävänä. Tämän kaiken keskellä tuli kyllä ajateltua, että hänen pitäisi olla vielä pitkään tässä mukana.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja