Mainos

Nasima avoimena: Suhteesta voimaa kiireeseen

Mikael Jungnerin eduskunta-avustaja Nasima Razmyar hehkuu kertoessaan onnellisesta parisuhteestaan.

Vuoden pakolaisnaiseksi vuonna valittu Nasima Razmyar eli pitkään sinkkuna, mutta on nyt noin vuoden ajan elänyt onnellisesti parisuhteessa rahoitusalalla toimivan rakkaansa kanssa. Syksyllä Nasiman pitää kiireisenä niin istuntokauden alkaminen kuin kunnallisvaalien suunnittelu. Kiireestä huolimatta Razmyar aikoo myös haalia aikaa parisuhteelleen.

– Kyllä aikaa silti riittää myös parisuhteelle ja suhde on myös sellainen asia, minkä ansiosta tuntuu, että ihan säteilen. Tunteet ovat aitoja ja kivasti menee. Ihanaa, kun on kunnollinen ankkuri elämässä. Suhteesta saan voimaa ja se auttaa näissä vaalikiireissä, Nasima myhäilee.

Vaikka syksy ja työt ovat Nasimalla alkaneetkin vauhdilla, uskoo hän jaksavansa hyvin kesän ansiosta.

– Kesällä tuli niin hyvin levättyä ja kerättyä energiaa, että nyt se tuntuu fiksulta. Nyt niitä ladattuja akkuja tarvitaan.

Nasima vakuuttaa parisuhteen molempien osapuolien tietävän, että hektinen syksy on pois kahdenkeskisestä laatuajasta. Razmyar vakuuttaa parin osaavan kuitenkin nauttia myös arjesta.

– Rentoudumme myös arkena, emmekä vain odota perjantai-iltaa. Syömme tosi usein yhdessä ja teemme ruokaa. Kesällä kiertelimme esimerkiksi töiden jälkeen usein saaristossa. Varmasti vaalien jälkeen sitten on aikaa tehdä joku pieni reissukin.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja