Naomi Campbellin raivari johti lentoyhtiön porttikieltoon

Huippumalli Naomi Campbell, 37, "hermostui" viime viikolla Lontoon Heathrow'n lentokentällä sen verran rajusti, että lentoyhtiö British Airways joutui kieltämään lontoolaissyntyistä mallia enää matkustamasta yhtiönsä lennoilla.

- Naomi on lentänyt BA:lla jo lähes 30 vuotta, ja hän on ollut erittäin hyvä asiakas. Hän toivoo, että tilanne saadaan ratkaistua sopuisasti, Campbellin tiedottaja korosti Daily Mailille.

BA:n antamasta "porttarista" huolimatta kilpaileva lentoyhtiö Virgin ilmoitti mallin olevan yhä tervetullut heidän lennoilleen - mikäli Naomi selviää torstaisen nujakointinsa jälkipuinnista ehjin nahoin.

- Mikäli hän selviää oikeuskäsittelystä kunnialla, hän on tervetullut lennoillemme, Virginin antamassa tiedotteessa ilmoitettiin.

Campbellin raivokohtaus sai alkunsa tämän kadonneesta laukusta, ja hän vaatii BA:ta selvittämään perin pohjin, mistä laukun katoaminen johtuu.

Kanssamatkustajat kuitenkin kärsivät huippumallin ylimielisestä törttöilystä:

- Naomi huusi kuin raivohullu, vaikka me kaikki muutkin matkustajat olimme samassa tilanteessa. Se, että hän on julkkis, ei varmaankaan tarkoita, etteivätkö hänenkin kamppeensa voisi hävitä. Hän teki tilanteesta yhtä helvettiä ja aiheutti matkantekoon parin tunnin viiveen, samalla lennolla matkannut John Miller kertoi Daily Mailille.

Räjähtävästä temperamentistaan tunnettu Naomi joutui viime vuonna viiden päivän mittaiseen yhdyskuntapalveluun hänen käytyään fyysisesti taloudenhoitajansa kimppuun. Naomi joutui tuolloin oikeuden määräyksestä myös vihanhallintakurssille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat