Naomi Campbell jälleen oikeuteen

Temperamenttinen huippumalli Naomi Campbell on jälleen joutumassa oikeuteen. Kaunotar tuomittiin keväällä surullisenkuuluisasta kännykänheitostaan yhdyskuntapalveluun, mutta nyt tähden toinen ex-taloudenhoitaja aikoo haastaa Campbellin oikeuteen.

Kuumapäinen valokuvamalli Naomi Campbell joutuu jälleen kerran oikeuteen selittelemään tekosiaan. Huippumallin entiselle taloudenhoitajalle myönnettiin perjantaina oikeus haastaa Campbell oikeuteen. 42-vuotias Gaby Gibson väittää Campbellin muun muassa nimitelleen häntä "tyhmäksi romanialaiseksi" ja pahoinpidelleen taloudenhoitajaansa.

Gibsonin mukaan huippumalli hakkasi sisäkköään, kun tämä ei löytänyt Stella McCartneyn suunnittelemia farkkuja. Taloudenhoitaja väittää huippumallin yrittäneen heittää myös häntä kännykällä.

Campbell itse on kiistänyt syyllisyytensä, eikä häntä ole koskaan virallisesti syytetty Gibsonin pahoinpitelemisestä. Gibson, joka työskenteli Campbellin palveluksessa kolmen kuukauden ajan, hakeekin nyt hyvitystä siviilioikeudesta, kertoo Fox News verkkosivuillaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat