Nämä talvilajit laihduttavat tehokkaasti

Näin nautit talviliikunnasta ja laihdut.

Talvi on tullut ja kohta saamme nauttia lumiurheilusta. Nämä lajit ovat paitsi hauskaa ajanvietettä, myös tehokkaita urheilulajeja, jotka laihduttavat, The Stir uutisoi.

Hiihto

Hiihto on talvilajien kuningas. Sekä laskettelu että murtomaahiihto sopivat tuloksia kaipaavalle. Laskettelija voi polttaa jopa 594 kaloria tunnissa, mutta vielä parempia tuloksia saa murtomaahiihdolla. Tunnissa latuja suksiva kuluttaa jopa 774 kaloria.

Luistelu

Luistelu on paitsi hauskaa ajanvietettä, myös tehokasta treeniä. Noin 70-kiloa painava nainen polttaa mahtavat 621 kaloria tunnissa luistellessaan tehokkaasti. Maltillisemmalla tahdilla kaloreita kuluu myös mukavasti, noin 342 kaloria tunnissa.

Pulkkailu

Lapsenmielisen kannattaa suunnata talvella pulkka- tai kelkkailumäkeen. Näiden ratkiriemukkaiden lajien parissa voi kuluttaa jopa 468 kaloria tunnissa.

Lumikenkäily

Lumikengät jalkaan ja hangille! Tämä melko uusi laji saattaa näyttää hassulta, mutta on myös tehokasta liikuntaa. Lumikenkäilijä kuluttaa tunnissa 500 kaloria.

Vaeltaminen

Lähde vaeltamaan ja nauti luonnosta. Kävellessä kulutat, vauhdista riippuen, noin 200-350 kaloria tunnissa. Myös säällä on vaikutusta, kylmällä säällä kulutat vähän enemmän.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja