Nämä tähdet sanoivat ei turkiksille – katso kuvagalleria

Eläinsuojelujärjestö PETA on uskaltanut pelata kovilla panoksilla kiinnittääkseen ihmisten huomion eläinten oikeuksiin. Katso kattava kuvagalleria kovan luokan tähdistä, jotka ovat poseeranneet turkisten vastaisissa mainoksissa – jotkut jopa täysin alastomana.

Eläinsuojelujärjestö PETA kuvailee, että sen yksi suurimmista tehtävistä on jakaa tietoa ja ymmärrystä eläinten oikeuksista mahdollisimman monille. Koska kyseinen tehtävä ei ole helppo, on järjestö joutunut ottamaan käyttöön kovat kudit. Jo vuosia pyörinyt alastonkampanja eläinten hyvinvoinnin hyväksi on ollut eläinsuojelujärjestön menestynein keino saada mainostilaa ja huomiota. Kaikki alkoi siitä, kun alastomat mielenosoittajat marssivat kadulla julistaen olevansa mieluummin alasti, kuin käyttävänsä turkiksia.

Tätä nykyä monet tähdet – sekä naiset että miehet – ovat poseeranneet rihman kiertämää sloganilla "I'd Rather Go Naked Than Wear Fur". Turkisten vastaisissa mainoskuvissa on nähty ilman rihman kiertämää muun muassa Danity Kane -yhtyeen naiset (kuvassa yllä) sekä Playboy-malleja, näyttelijöitä sekä urheilijoita. Kaikkein suurinta kunniaa alastonkampanjoista kuitenkin saanee Pamela Anderson, joka oli ensimmäisten joukossa riisumassa hyvän asian puolesta.

Kenen mainoskuva on mielestäsi vetoavin? Katso kuvat ja äänestä!

Lähde: Peta.org

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja