Nämä suomalaiskaunottaret muistuttavat Marilyn Monroeta

Marilyn Monroe palaa valkokankaalle.

Kauneussymbolin asemaan noussut legendaarinen näyttelijä Marilyn Monroen ulkonäköä on ihailtu läpi aikojen. Ajankohtaiseksi vaalean kaunottaren elegantti kauneus nousee jälleen joulukuussa, kun Michelle Williamsin tähdittämä elokuva My Week with Marilyn sai ensi-iltansa. Marilynin uskomattomalle kauneudelle on vastineita löydettävissä myös Suomessa. MTV3.fin Viihdeuutiset keräsi yhteen upeat naiset, jotka muistuttavat hätkähdyttävästi jo edesmennyttä kauneusikonia.

Marilyniin verrattavat kaunottaret ovat kääntäneet miesten päitä jo useiden vuosien ajan. Kansainvälisesti kauneuskilpailuissa menestyneen ja näyttelijänä mainetta tehneen Johanna Raunion piirteet muistuttavat huomattavasti aikansa palvottua kaunotarta. Skandinaavinen kaunotar poseeraa yhtä luonnekkaasti kuin edesmennyt kauneusikoni. Toinen vanhemman polven Marilyniksi tituulerattu suomalaiskaunotar on ikinuori Helena Lindgren, jonka upea ulkonäkö muistuttaa huomattavasti Marilyniä.

Nuorempaa vastinetta Marilynille suomalaiskaunottarien keskuudessa edustavat juontaja Susanna Laine ja laulaja Chisu. Kaikki kolme henkilöä ovat sädehtiviä ilmestyksiä, joiden olemus kääntää katseet jo kaukaa.Vaaleaveriset kaunottaret muistuttavat kasvojenpiirteiltään kauneusikonia. Julkisuudessa on huomattu tarkasti suomalaiskaunottarien ulkonäkö. Susannalla on missihistoriaa, ja Chisu on hurmannut näyttävänä mallina useaan otteeseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat