Nämä ovat naistähtien salatut tatuoinnit! Katso kuvat ja arvaa kenen!

Näitä tatuointeja et näe tv-sarjoissa tai elokuvissa, sillä ne peitetään aina huolellisella meikillä tai vaatteilla. Arvaa kenelle nämä musteläiskät kuuluvat! Vastaukset löydät jutun lopusta.

1.

Tämä vaaleatukkainen näyttelijätär sai aikaan maailmanlaajuisen skandaalin paljastamalla vasemman kätensä sisäreunan auringonlaskua esittävän tatuoinnin. Ympäri maailmaa kuva on tuomittu kamalimmaksi tatuoinniksi kautta aikojen.

2.

Kuka suomalaisjulkkis on tatuoinut lantiolleen sanan "Antti"?

3.

Kuka tummatukkainen kaunotar onkaan halunnut laittaa niskaansa ison A:n ja itämaisia kirjaimia?

4.

Tämä niin elokuvista kuin tv-sarjojen vierailurooleista tuttu näyttelijätär hätkähdytti ensin faninsa leikkaamalla tukkansa aivan lyhyeksi ja heti perään isolla leijonan kuvalla niskassa.

5.

Tämä lapsinäyttelijänä uransa aloittanut tähti on tatuoinut nilkkaansa kelttiläisen ristin, lantiolleen perhosen, selkäänsä äitinsä nimen ja jalkaansa kuun. Kaksi kertaa naimisissa ollut tähti omistaa nykyään oman tuotantoyhtiön.

6.

We will always laugh at gilded butterflies -lukee tämän maailman seksikkäimmäksi valitun naisen selässä. Intiimialueella naiselta löytyy aviomiehelle omistettu Brian-tatuointi, kädestä taas Marilyn Monroen kuva ja lukuisia muita kuvia.

7.

Kuka BB-talon asukkaista on päättänyt ikuistaa Suomen kartan niskaansa?

8.

Tämä naistähti aloitti myös uransa jo aivan pikkutyttönä, mutta on kaikkein tunnetuin roolistaan noitana pitkään jatkuneessa tv-sarjassa. Niskan tatuointi on buddalainen hum-merkki ja tarkoittaa suomeksi jaottomuutta.

9.

Tämä tähti on kuuluisan muusikon adoptiotytär, joka nousi tunnettuuteen 2000-luvun alussa tähdittämällä suosittua reality-sarjaa toisen vaalean perijättären kanssa.

10.

Tämä tyylitelty leijona koristaa tummatukkaisen naisen selkää, joka aloitti uransa aivan pikkutyttönä elokuvista. Myös rintojenpienennysleikkauksestaan tunnettu tumma kaunotar kertoo, että kuva on muistutus hänelle hänen helvetinmoisista lapsuusvuosistaan ja että kuva esittää Narnian Aslan-leijonaa.

11.

Kenen suomalaisen naistähden vasemmassa kädessä on tatuoituna tyttären syntymäaika, nimi ja perhonen?

12.

Tämä R&B-laulajatar on muuttanut hiustyyliään useasti ja lyhyt tukka paljastaa kauniisti selän tähtitatuoinnin.

Vastaukset:

1. Scarlett Johansson
2. Henna Kalinainen
3. Anne-Mari Berg
4. Mena Suvari
5. Drew Barrymore
6. Megan Fox
7. BB-Mia
8. Alyssa Milano
9. Nicole Richie
10. Christina Ricci
11. Martina Aitolehti
12. Rihanna


MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat