Mainos

Nämä kuninkaalliset kissat testaavat Gourmet A la Carte -tuotteita!

Gourmet tarjosi viidellekymmenelle kissanomistajalle tilaisuuden testata yhdessä kissojensa kanssa uusia Gourmet A la Carte -tuotteita ensimmäisten joukossa. Hakijajoukkoon mahtui prinssejä sekä prinsessoja, kuten myös nirsompia tapauksia, herkuttelijoita sekä oman arvonsa tuntevia kissayksilöitä. Lue, miten testiryhmään valitut perustelivat, miksi juuri heidät ja heidän kissansa tulisi valita testiryhmään!

Gourmet etsi 50 innokasta kissanomistajaa testaamaan uusia kissan märkäruokia, jotka tuodaan markkinoille myöhemmin vuonna 2013. Testiryhmään päässeet kissanomistajat kissoineen pääsevät vaikuttamaan herkulliseen Gourmet-valikoimaan kertoen mielipiteensä uusista A la Carte -tuotteista ensimmäisten joukossa Suomessa.

Liity sinäkin Gourmet V.I.C.-klubiin, joka on tarkoitettu Erityisen Tärkeille Kissoille ja vastaanotat uutuusnäytteitä sekä tietoa kilpailuista kotiisi!

Muun muassa näillä perusteilla testiryhmään haettiin:

"Meidän Pörrö on todella kaunis mustavalkoinen ja pitkäkarvainen maatiaiskissa. Hän on todella tarkka ruuasta, eikä tähän asti ole muut kelvannut kuin gourmet pussiruuat. Tämä olisi kunnia meidän prinsessalle päästä maistamaan ensimmäisten joukossa uutuusherkkua :)"

"Minulla on pian neljä vuotta täyttävä pitkäkarvainen, hurmaavan suloinen Kepler-kissa. Hän on sisäkissa, ja älykäs - osaa mm. noutaa hiirtä ja istua pyynnöstä. Kepler karkasi viime syksynä. Pitkään itkin ja etsin kissaani, ilmoituksilla, loukulla ja huuteluilla. 40 vuorokauden kuluttua karkaamisesta minulle soitettiin, että kissamme on majaillut naapurin pihassa 300 metrin päässä, laihtuneena tosin lähes tunnistamattomaksi. Kävin hakemassa muruseni takaisin ja olin ikionnellinen. Hän söi suurella ruokahalulla kadottamiaan kiloja takaisin ja kehräsi vierelläni jälleennäkemisen riemusta. --- Kissamme on kovia kokenut kulinaristi, jolle ei kelpaa ihan mikä vaan!"

"Kissani Bruno on todella vilkas kissa ja nirso ruuan suhteen. Bruno syö yleensä märkäruuasta pelkät kastikkeet ja jättää lihanpalat syömättä. Olisi kerrankin mukavaa kokeilla eri ruokaa mikä kelpaisi tälle prinssille!"

"Meidän Hipsu on niin nirso ruoan suhteen, että sille ei välillä meinaa kelvata mikään. Kun se kuulee, että nyt avataan ruokapussia, se juoksee innolla haistamaan pussin sisältöä ja jos ei miellytä, niin neiti saman tien lähtee muualle, eikä vilkaisekaan kuppiin. Toisinaan se saattaa nuolla kastikkeet ruoan päältä ja loput ruoat kuivaa sitten kuppiin. Kalaruokien kanssa ollaan varsin nirsoja. Olisi kiva päästä testiryhmään kokeilemaan uusia ruokia, koska Hipsu nirsoilunsa vuoksi kyllästyy samoihin ruokiin helposti. Varsinkin dieettiruokia olisi kiva testata, koska meilläkin neiti on ruvennut nirsoudestaan huolimatta lihomaan."

"Hänen ruhtinaallinen korkeutensa on hyvin tarkka syömänsä ruoan laadusta – pateet, mousset tms. eivät ole koskaan oikein menneet vaan aterian tulee olla kastikkeessa ja kalaa tai lihaa paloina. Mikäli me kelpuutamme ruoan, tulee se taatusti maistumaan myös muille kissoille."

"Sohvi-kissani on hyvin tarkka siitä mitä syö ja nykyään kelpuuttaa vain tonnikalaa, seitiä, muikkuja ja tiettyjä kuivaruokamerkkejä. Sohvi on siis laatutietoinen ja mikä vain ei ole tarpeeksi hyvää, joten hän olisi hyvä testaaja Gourmet A la Cartelle. Jos Sohvi syö, niin on pakko olla hyvää ja laadukasta! "


Artikkelin tarjoaa:PURINA

Kuvat: PURINA / Gourmet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja