Mainos

Nämä hittisarjan autot ovat parhaita epäkuolleiden lahtaamiseen

The Walking Dead -sarjassa nähtyjä ajoneuvoja pistettiin parhausjärjestykseen sen pohjalta, kuinka käytännöllisiä ne ovat epäkuolleiden keskellä selviytymiseen.

The Walking Dead -sarjassa ajoneuvot ovat entistä kallisarvoisempia, kun epäkuolleet ovat vallanneet maan ja yhteiskunta on romahtanut. Sarjan hahmoilla on kuitenkin käytössään useampiakin kulkupelejä ja oheisessa listassa on vertailtu niiden sopivuutta hengissä selviytymiseen epäkuolleiden zombien keskellä.

1973 Winnebago Chieftain D-27C –asuntoauto

Zombintappokyky: ***

Plussat: Dalen omistama Winnebago-asuntoauto on täydellinen suurten zombilaumojen läpi jyräämiseen sen kokonsa ansiosta. Koska se on korkea, soveltuu se myös hyvin tähystämiseen.

Miinukset: Asuntoauton hitaus voi kiireen tullen jättää käyttäjänsä pulaan.

2009 Dodge Challenger R/T

Zombintappokyky: **

Plussat: Glennin käyttämä Dodge Challenger on täydellinen pakoauto nopeutensa ansiosta. Pystyy myös niittämään satunnaisen zombin tarvittaessa.

Miinukset: Vaikka Challenger onkin muskeliauto, ei sillä pysty kaatamaan kumoon zombilaumoja. Se on matalan pohjansa vuoksi myös vaarallinen kuljettajalleen, jos zombit pääsevät ikkunoista läpi.

1990 Chevy Caprice Classic

Zombintappokyky: *

Plussat: Merlen käyttämän Chevy Capricen etuja on lähinnä sen tilavuus.

Miinukset: Tämä auto on hitaan kiihtyvyytensä ja tehon puutteensa vuoksi oikea kuolemanloukko matkustajilleen.

1998 Dodge Ram 1500 Quad Cab

Zombintappokyky: *****

Plussat: Woodburyn kuvernöörin isokokoinen avolava-auto on oikea zombintappokone. Vahvistettu puskuri ja valonheittimet auttavat suuremmankin zombijoukon läpi pääsemisessä.

Miinukset: Tämä ajoneuvo kuluttaa polttoainetta erittäin paljon.

1976 Triumph Bonneville

Zombintappokyky: ***

Plussat: Darylin moottoripyörän etuna on sen nopeus ja ketterä ohjautuvuus. Sillä on helppo paeta sekä väistää ja se on myös nopea pysäyttää.

Miinukset: Moottoripyörän kuljettaja on haavoittuvainen zombin päästessä iholle.

2001 Ford Crown Victoria

Zombintappokyky: *****

Plussat: Rickin poliisiauto on erikoisvahvistettu ja kestää kovempaakin kyytiä. Se on myös hiljainen alhaisilla nopeuksilla ja livahtaa siksi huomaamatta zombien ohi. Tarvittaessa sen vilkut ja sireenit soveltuvat zombien harhauttamiseen.

Miinukset: Poliisiauton huoltaminen voi olla vaikeaa ilman toimivaa infrastruktuuria.

2005 Dodge Magnum SXT

Zombintappokyky: *

Plussat: Gradyn sairaalan Dodge Magnum on tilava ja mukava. Takakontissa on paljon tilaa aseille ja muille tarvikkeille.

Miinukset: Ei sovellu zombilaumojen läpi jyräämisen. Zombien välistäkin pujottelu voi johtaa siihen, että auton perä lähtee irti ja auto päätyy ojaan.


***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.