Mainos

Nämä Facebook-statukset saavat karvat pystyyn

Facebookiin on helppoa kirjoittaa tila- eli statuspäivitys. Eri asia sitten on, mitä mieltä muut ovat kunkin hassunhauskasta, arvoituksellisesta tai hempeästä päivityksestä.

Ärsyttävimpiä tilapäivitystyyppejä ovat listailleet mediat toistensa jälkeen jo parin vuoden ajan. MTV3 keräsi nyt yhteen kymmenen paljon ärsytystä herättänyttä tilapäivitystyyppiä.

"Kuuden kilsan aamulenkki teki hyvää"

Jotkut ihmiset listaavat kaikki urheilusuorituksensa Facebookiin. Joka ikinen jumppa, spinning, juoksulenkki ja koiran ulkoilutus jaetaan muiden kanssa. Olenpas ahkera! Entä sitten tällainen päivitys: "Menossa salille". Joka päivä, aina samaan aikaan…

"Viiniä, uunissa haudutettua lohta ja kermaperunoita"

Ruokapäivitykset. Huoh! Ja ruoka-annosten kuvaaminen – ja tietenkin kaikki ne kommentit, joita muut kirjoittelevat. "Ah, kyllä sun kelpaa" "Kuulostaa herkulliselta" "Olet taitava kokki!"

"90 prosenttia ihmisistä ei kopio tätä statukseensa"

On kyse sitten lasten syöpäsairauksista, sosiaalihuollosta, vanhusten asemasta tai kadonneista eläimistä, huonon omatunnon tyrkyttäminen statuspäivityksen avulla tuntuu ärsyttävän monia. Jos et jaa tätä, olet huono ihminen.

"Mulla on maailman paras poikaystävä/tyttöystävä/mies/vaimo"

"Kultsin kanssa siellä ja täällä", "Me ollaan oltu onnellisia jo 6kk" ja ne kaikki muut ruusunpunaiset päivitykset. Ja tietenkin niihin kuuluvat kommenttisydämet. Mielellään kolmin kappalein. <3 <3 <3

"Toisko joku mulle kahvia/ruokaa töihin"

Äääh, olen niin tylsistynyt töissä. Huomatkaa, mä oon töissä! Ja mulla on nälkä! Niin. Tekisit töitä etkä roikkuisi FB:ssä.

"Karmee olo. Mutta oli niin parhaat bileet eilen"

Kännistatukset. Ja krapulastatukset. Kaikkien niiden tarkoitus on vain kehuskella muille, kuinka siistit/villit/hauskat juhlat illalla on ollut.

"Äitin kulta jo 1kk/6kk/1v"

Omaan lapseen liittyvät, useasti päivittyvät kommentit. Ja kuvat - tuntuu, että Facebookissa olisi kuvien perusteella paljon alle 3-vuotiaita käyttäjiä… Tässä pikkumies syö sitä ja tätä, tässä meidän 2v-neiti leikkii hiekkalaatikolla.

"Menen nyt nukkumaan"

Kaikki statukset, jotka liittyvät johonkin arkiseen asiaan, ovat ärsyttävimpien listalla. Menet sitten nukkumaan, töihin, vessaan, kahville tai vaikka kauppaan – ei se kaikkia kiinnosta.

"Nyt jännittää"

Kuinka ärsyttävää onkaan se, kun joku kirjoittaa vain "jännittävänsä, odottavansa, pelkäävänsä" jotakin. Ja vain siksi, että joku kysyisi: Mitä on tapahtumassa?

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.