Nämä erot saivat Adelen vuodattamaan sydänsurunsa hittikappaleiksi

Supersuosittu maailmantähti, nuori soul-kuningatar Adele on tuoreista artisteista tunnetuin esimerkki siitä, kuinka rakkauselämä voi vaikuttaa musiikin tekemiseen – ja tehdä sinusta tähden. Lue, millaiset sydänsurut Adelen musiikin takana piilevät!

Kansainvälisen supersuosion saavuttaneen brittiläisen soul-kuningattaren Adelen, 24, odotetaan tekevän näyttävän paluun uudella sinkullaan vielä vuoden 2012 aikana, vaikka kolmas levy antaakin luultavasti odottaa itseään pidempään. Adelen uusimman sinkun on huhuttu olevan loppuvuodesta teattereihin saapuvan James Bond -elokuvan, Skyfall, teemakappale.

Adele on kommentoinut haluavansa tehdä kolmannen albuminsa rauhassa. Nainen on myös antanut ymmärtää, ettei oleta siitä tulevan yhtä menestyneen kuin kahdesta aikaisemmasta levystään. Sydänsurujaan ensimmäinen 19- ja toiselle 21-albumilleen vuodattanut britti aikoo myös vaihtaa kelkkansa suuntaa ja tarttua iloisempiin teemoihin ja tunnelmiin.

Miehet Adelen sydänsurujen taipaleen takana

Uuden rakkauden, 36-vuotiaan hyväntekeväisyyden parissa työskentelevän Simon Koneckin löydettyään Adele on päässyt yli entisistä sydänsuruja aiheuttaneista miesystävistään, jotka toimivat tahtomattaan naisen muusina kahden ensimmäisen albumin teossa. Ensimmäisellä albumillaan (19) Adelen on kerrottu käsitelleen sydämensä särkenyttä, naista pettänyttä miestä.

Toisen albumin (21) tuskien takana on veikkailtu olevan muun muassa brittiläisen muusikon ja näyttelijän Slinky Winfieldin ja varmempien väitteiden mukaan valokuvaaja Alex Sturrockin. Kuka mies sitten onkaan, tiedetään, että he seurustelivat vuoden verran vuosien 2008 ja 2009 tienoilla ja viettivät kaiken vapaa-aikansa yhdessä Adelen Lontoon asunnolla.

Adele itse on kommentoinut tuolloisen poikaystävänsä saaneen hänet aikuistumaan ja antaneen sysäyksen nykyiselle uralleen ja kulkemalleen tielle. Nainen on kertonut myös, että kaikki hänen lähipiirissään ymmärsivät, ettei mies ollut hänelle oikea. Kukaan ei pitänyt hänestä, koska Adele muuttui eri ihmiseksi suhteensa aikana. Juorut kertovat karikkoisen parisuhteen päättyneen muun muassa siihen, ettei Adelen miesystävä suostunut kutsumaan häntä tyttöystäväkseen, vaikka pari asui käytännössä yhdessä.

Superhitti erosta: Rolling In The Deep

Päivä viimeisimmän tuskaisen eronsa jälkeen Adele päätyi tekemään yhdessä tuottajansa kanssa superhitiksi nousseen kappaleen: 21-albumin Rolling In The Deepin. Kappaleen rytmin kerrotaan kuvaavan vihaisen Adelen pamppailevaa sydäntä ja tarttuvan melodian kertovan juuri eronneen naisen herkkyydestä ja haavoittuvuudesta.

Adele on itse kommentoinut, että hänen toinen levynsä on ensimmäistä surullista ja surkeutta huokuvaa haistattelevampi. Jos kappaleet saisivat puhua, ne kertoisivat: "Nyt se on ohi. Pakkaa tavarasi ja katoa silmistäni!"

Adele on myöntänyt jälkikäteen, ettei olisi mielissään, jos joku päättäisi kirjoittaa erosta häneen kokonaisen levyn.

– Olisin kauhuissani, hän totesi The Today Show'ssa.

Hän kuitenkin selitti, ettei itse levyä tehdessään nimennyt henkilöitä, vaan kirjoitti kappaleet selittämättä kenestä ne kertovat. Hän kuitenkin katuu osaa sanoituksista, joita teki, koska ei ennen suosiotaan tajunnut, kuinka laajalti levy noteerattaisiin.

Mitä mieltä olet kappaleesta? Kommentoi!


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja