Mainos

Nämä asiat nainen luulee tietävänsä seksistä – mutta on väärässä

Marie Claire listasi neljä asiaa, jotka naiset ovat ymmärtäneet väärin koskien seksiä ja deittailua. Katso lista ja opi uutta!

Oletus 1: Monet naiset luulevat, että mies haluaa suuseksiä vain halventaakseen naisia.

– Totuus on, että pidämme suuseksistä sen takia, että se saa meidät tuntemaan olomme hyväksytyiksi seksuaalisesti. Se on myös hyvin rentouttavaa, sanoo How to Make Love to Adrian Colesberry -teoksen kirjoittaja Adrian Colesberry.

Colesberry muistuttaa, että suuseksiä ei ole pakko antaa, jos se tuntuu ikävältä. On myös monia muita asioita, joita voi tehdä.

– Kosketa hänen penistään muilla ruumiinosilla kuin käsilläsi, kuten rinnoillasi, hiuksillasi tai jaloillasi, hän neuvoo.

Oletus 2: Naisista on hyvä idea piilottaa vartalonsa huonot puolet makuuhuoneessa.

Naiset eivät halua esitellä vartalonsa huonoja puolia ennen seksiä tai seksin jälkeen. Sen sijaan he piiloutuvat ison pyyhkeen alle tai verhoavat itsensä lakanoihin. Jotkut haluavat harrastaa seksiä vain pimeässä.

– Se on huono idea. Miehet tietävät, että vartalosi ei näytä samalta kuin miltä se näytti esimerkiksi lukiossa, mutta haluavat silti nähdä sen, Colesberry vakuuttaa.

Oletus 3: Naiset uskovat, että miehen täytyy aina tehdä aloite.

Jos näet juhlissa viehättävän miehen, älä pelkää mennä puhumaan hänelle.

– En tiedä yhtään miestä, joka ei pitäisi siitä, että nainen tekee aloitteen. Ujo mies jopa arvostaa sitä, Colesberry toteaa.

Tietysti löytyy myös vanhanaikaisia miehiä, joiden mielestä naisen ei pidä ehdottaa treffejä. Silloin kannattaa aloittaa lähentyminen flirttailulla ja katsoa, mihin tilanne kehittyy.

Oletus 4: Naiset uskovat, että ensimmäisillä treffeillä ei saa harrastaa seksiä

– Harrasta seksiä silloin, kun tunnet, että aika on oikea. Se saattaa vaatia yhdet tai kymmenet treffit, Colesberry neuvoo.

Jos kuitenkin haluat hypätä sänkyyn ensimmäisten treffien jälkeen, muista, että seksin ei tarvitse olla tajunnanräjäyttävää.

– Ensimmäisen yhteisen yön aikana ei tarvitse kokeilla erikoisia pornotähti-asentoja, Colesberry sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.