Nämä asiat mies jättää kertomatta naiselle

Miehiltä saattaa jäädä kertomatta asioita, jotka johtavat etenkin parisuhteessa helposti konflikteihin. Mitkä asiat ovat niitä, joista mies ei halua puhua naiselle?

Women's Health -lehden kokoamasta listasta selviää, mitkä aiheet ovat miehen kipukohtia. Näistä aiheista ei usein viriä miehen kanssa keskustelua helpolla

Miehet eivät suostu myöntämään seuraavansa turhanpäiväisiä televisiosarjoja. Etenkin mieltymykset lähinnä naisten keskuudessa suosittuihin sarjoihin kuuluvat sellaisten asioiden joukkoon, joista miehet eivät suostu puhumaan. Kuva siitä, että oma miehekkyys ei koe kolauksia on miehelle äärimmäisen tärkeä.

Miehet myöntävät harvoin nauttivansa masturboimisesta. Syynä tähän on se, että naiset saattaisivat loukkaantua kuullessaan miehen yksityisistä nautinnon hetkistä. Miehet uskovat, että nainen saattaa kokea itsensä riittämättömäksi, jos masturbointia tulee hehkutettua.

Miehet eivät puhu usein omista ulkonäköpaineistaan naiselle. Miehet kärsivät ulkonäköpaineista todellisuudessa siinä missä naisetkin. Miesten on vain vaikea puhua paineistaan. On siis turha kuvitella, että vain naiset haaveilevat kapeammasta takapuolesta tai paksummista hiuksista.

Useat miehet toivoisivat roolien kääntyvän parisuhteessa ajoittain päälaelleen. Useat miehet olisivat tyytyväisiä, jos rauhallinen nainen innostuisi välillä pomottamaan tai joustava nainen toimisi kaikkien yllätykseksi hyvin päättäväisesti.

Miehille oma aika on usein hyvin tärkeää. Kaksilahkeiset eivät kuitenkaan riidan pelossa tule maininneeksi asiasta usein. Kyse ei suinkaan ole siitä, että mies ei viihtyisi kumppaninsa tai ystävänsä seurassa, vaan useille miehille yksin vietetty aika on yksinkertaisesti miellyttävä tauko kiireisen arkielon keskellä.

'Minä rakastan sinua' on lause, jonka alituista jankuttamista mies ei ymmärrä. Naisille rakkaudentunnustukset ovat yleensä äärimmäisen tärkeitä. Miesten on kuitenkin hankala huomauttaa asiasta sen pelossa, että naiset loukkaantuvat.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja