Nämä asiat askarruttavat seksissä

Steven & Chris -talkshowssa vastataan tänään katsojien seksikysymyksiin. Katso vastuksia yleisimpiin kysymyksiin!

Steven ja Chris saavat tänään vieraakseen Sue Johansonin, joka vastaa katsojien seksikysymyksiin. Myös goodhousekeeping.com-sivusto on pohtinut asiaa ja listannut seksiterapeutti Laura Bermanin kanssa yleisimpiä seksiin liittyviä kysymyksiä, jotka askarruttavat naisia. AVA listasi niistä sinulle neljä parasta, katso vastaukset!

1. Kuinka usein ihmiset yleensä harrastavat seksiä?

Ihmiset pohtivat usein, harrastavatko muut enemmän seksiä. Tutkimuksen mukaan pitkässä avioliitossa elävät amerikkalaiset harrastavat seksiä noin kerran tai kaksi viikossa. Tuoreet parit harrastavat seksiä yleensä useammin, mutta seksin määrä vähenee ajan myötä.

2. Miten kerron kumppanilleni, mitä haluan sängyssä?

Kumppanisi ei ole ajatustenlukija, joten sinun täytyy kertoa hänelle rehellisesti toiveesi. Ole rehellinen, mutta älä syyttävä. Valitse lauseita, jotka eivät tapa tunnelmaa sängyssä. Voit kohteliaasti ehdottaa, että hidastaisitte tahtia tai jos jokin kosketus tuntuu hyvältä, voit pyytää kumppaniasi tekemään niin uudestaan. Joskus sanoja ei tarvita, vaan voit yksinkertaisesti ohjata häntä kroppasi avulla.

3. Mitä, jos seksille ei ole aikaa?

Kiireiset parikunnat eivät ehdi harrastaa seksiä, koska heillä on jatkuvasti menoa tai he eivät yksinkertaisesti jaksa ajatella petipuuhia pitkän illan pääteeksi. Seksielämään täytyy kuitenkin panostaa, oli sitten kuinka kiireinen tahansa. Sopikaa esimerkiksi viikottainen treffi-ilta, jota ei voi perua kuin hätätilanteessa. Välillä voit jättää myös esimerkiksi tiskaamisen tai pyykkämisen väliin – ehdit tehdä kotitöitä seuraavanakin päivänä.

4. Seksistä on tullut rutiininomaista, mitä voin tehdä?

Jos pariskunta on ollut pitkään yhdessä, myös seksielämä on usein rutinoitunutta. Pienetkin muutokset auttavat piristämään seksielämää. Harrastatteko te seksiä aina iltaisin? Ehdota lemmenhetkiä aamulla! Keksikää uusia liikkeitä, lähetelkää toisillenne seksikkäitä tekstiviestejä tai ottakaa miniloma arjesta. Vain mielikuvitus on rajana!

Seksikysymyksiin saat vastauksia Steven & Chris -talkshowsta keskiviikkona 27.7. kello 00.05.

Kuva: Shutterstock

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja