Nälkä kasvaa Daniel Ricciardolla syödessä: ”Paalulta odotetaan voittoa”

Daniel Ricciardo saavutti uransa kolmannen paalupaikan oltuaan yllättäen nopein Meksikon aika-ajoissa. Sunnuntain kisan odotusten suhteen ilmoitti, että paalulta starttaavalta yleensä odotetaan voittoa.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Meksikon GP viikonloppuna

Sunnuntai: Meksikon GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Harva odotti, että Ricciardo ajaisi paalulle.

– Vauhtini on ollut aina riittävää. Piti vain saada kaikki pelaamaan yhteen. Olen todella iloinen, koska kukaan ei odottanut tätä.

Hän myönsi, ettei itsekään odottanut nappaavansa paalua.

– En sanoisi, että itsekään odotin tätä. Tiesin sen olevan kyllä mahdollista.

Ihmetemppuja paalupaikkakierros ei sisältänyt. Ricciardo vain kävi läpi asiat, joita ensimmäisellä kierroksellaan ei tehnyt riittävän hyvin.

– Ensimmäisellä kierroksellani olin kolme kymmenystä Maxia (Verstappen) perässä. Sen kierroksen perusteella tiesin, että olisi mahdollista paalulle, jos saisin kierroksellani kaiken menemään oikein. Tiesin myös, että muut parantaisivat toisella kierroksellaan kolme kymmenystä. Keskityin vain edelliseen kierrokseeni, mitä olisin voinut tehdä sillä paremmin.

– Tullessani maaliin, tiesin vetoni kovaksi ja katsoessani screenille näin menneeni kärkeen. Mutta muut olivat vielä kierroksellaan, enkä ollut varma. Mutta tiesin sen olevan mahdollista, Ricciardo jatkoi.


Nälkä tietysti kasvaa syödessä.

– Haluan voittaa, mutta palkintopallille pääsykin on hyvä tulos. Mutta kun on paalulla, niin sinun odotetaan voittavan, Ricciardo sanoi sunnuntain kisan tavoitteistaan.

Red Bull on Meksikossa vahvoilla, koska korkean ilmanalan takia Mercedes ja Ferrari eivät voi ottaa moottoristaan tehoja irti niin paljon kuin muilla radoilla. Rata suosii Red Bullin autoa ja tiimi onkin miehittänyt eturivin Max Verstappenin sijoituttua aika-ajoissa toiseksi.  


Lue myös:

    Uusimmat