Mainos

Näköhavaintoa palavasta lentokoneesta tutkitaan

Brasilian lentoyhtiön lentäjä on saattanut nähdä palavia lentokoneen osia meressä, kertoo Brasilian ilmavoimat. Atlantia ylittäneen lentäjän havainnon aika sopii eilen kadonneeseen Air Francen koneeseen.

Turmakoneen etsinnät ovat jatkuneet läpi yön.

Brasilian ilmavoimat päätti myöhään eilen illalla lähettää tutkalla ja infrapunateknologialla varustetun lentokoneen jatkamaan kadonneen matkustajakoneen etsintöjä.

Myös Yhdysvallat on tarjonnut lisäapua etsintöihin lähettämällä paikalle Pentagonin tiedustelulentokoneen sekä etsintä- ja pelastusjoukkueen.

Päiväsaikaan kahdeksalla ilmavoimien koneella suoritetuissa etsinnöissä ei kuitenkaan löytynyt mitään merkkejä kadonneesta koneesta. Etsintöjä suoritettiin hieman yli 1100 kilometrin mittaisella alueella Brasilian lounaisrannikolla. Konetta etsi eilen joukko brasilialaisia, ranskalaisia ja espanjalaisia tiedustelulentokoneita sekä laivaston aluksia.

Air Francen lento AF 447 katosi runsaat kolme tuntia sen jälkeen kun se lähti Rio de Janeirosta illalla. Kone oli ehtinyt 565 kilometrin päähän Brasilian pohjoisrannikolta.

Turmakoneessa olleista 228 ihmisestä monilla oli kaksoiskansalaisuus, mikä on todennäköinen syy vaihteleviin tietoihin uhrien kansalaisuuksista.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.