Näitä kelpaa katsella: MM-kisojen komeimmat pelaajat

Jalkapallon MM-kisat eivät kenties kiinnosta, mutta vuvuzelakonsertin katveessa juoksentelevat pelaajat ovat silmänruokaa parhaimmillaan.

Helmi keräsi kokoon jalkapallon MM-kisojen komistukset. Kenet heistä sinä ottaisit oman elämäsi maalivahdiksi?

Fernando Torres

Espanjan riveissä pelaava Fernando Torres valloittaa pelikentät paitsi pelitaidoillaan, myös hymyllään ja ihanilla pisamillaan. Sinkut voivat nyyhkäistä hihaansa, sillä Torres on naimisissa, ja hänellä on yksi lapsi. Söpöä Torresia kutsuttiin uransa alkuaikoina lempinimellä El Niño, siis "poika".

Iker Casillas

Espanjan joukkueen maalivahti Iker Casillas on myös maajoukkueensa kapteeni. Casillas liittyi Real Madridin junioreihin jo ollessaan yhdeksänvuotias. Tämä komistus seurustelee maailman seksikkäimmäksi toimittajaksi tituleeratun Sara Carboneron kanssa.

Lucas Neill

Australialainen Lucas Neill on Australian maajoukkueen luottopelaaja. Hän pelaa puolustajana. Neill on miehekkäästi komea ja saakin siksi naiskatsojien sukat pyörimään jaloissa.

Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro pelaa Italian puolustuslinjassa. Mies on "vain" 175 senttiä pitkä, ja hänellä on hyvä pelinlukutaito. Vahvat piirteet yhdistettyinä treenattuun vartaloon tekevät tästä miehestä kuuman pakkauksen.

Cristiano Ronaldo

Real Madridissa pelaava Ronaldo on myös Portugalin maajoukkueen kapteeni. Mies todella osaa juosta: hänen vauhdikseen on mitattu kentällä huikeat 33,6 kilometriä tunnissa! Mies on temperamenttinen, tumma ja tulinen.

Kaká

Kaká on Brasilian suurimpia jalkapallotähtiä. Mies on hyökkäävä keskikenttäpelaaja: hän on pelannut 73 maaottelua, joissa hän on laukonut 26 maalia. Kakán oikea nimi on Ricardo Izecson dos Santos Leite, mikä on huomattavasti hänen lempinimeään hankalampi lausua. Kakálla on poikamaista, veikeää charmia.

Frank Lampard

Frank Lampard on eräs Englannin maajoukkueen tärkeimmistä pelaajista. Hän pelaa keskikentällä.Vuonna 2005 Lampard tuli toiseksi FIFA:n vuoden pelaajan äänestyksessä. Taas huonoja uutisia sinkkuneidoille: mies on kihloissa, ja hänellä on tytär.

Cesc Fabregas

Cesc Fabregas pelaa Espanjan maajoukkueessa, ja on tunnettu syöttötaidostaan. Fàbregasin ansiosta Espanja nappasi hopeaa Suomessa vuonna 2003 järjestetyissä alle 17-vuotiaiden MM-kilpailuissa. Rouhea parta ja veikeä hymy ovat tämän urheilusankarin parasta antia – pelitaidon lisäksi, tietenkin.

Steven Pienaar

Steven Pienaar saattaa hyvinkin olla Etelä-Afrikan joukkueen taitavin pelaaja. Hän pelaa keskikenttää. Mies oli mukana Etelä-Afrikan joukkueessa myös vuoden 2002 MM-kisoissa. Pienaar valloittaa suloisella hymyllään ja omalaatuisella hiustyylillään.

Sergio Ramos

Sergio Ramos on Espanjan puolustaja. Mies oli mukana voittamassa alle 19-vuotiaiden Euroopan-mestaruutta vuonna 2004. Miehen ruskeat silmät saavat jalkapallon tuntumaan yhtäkkiä paljon mielenkiintoisemmalta lajilta... Pitkissä hiuksissa on myös tiettyä nörttimäistä viehätystä.

Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso pelaa keskikenttää Italian joukkueessa. Miehen pelityyli on aggressiivinen, ja ottelun aikana hän juoksee suuren määrän kilometrejä. Gattuso on Milanin kannattajien suuri suosikki, ja hänelle on annettu lempinimi Braveheart. Gattuso ei ole mikään poika vaan mies, joka hallitsee palloa, peliä – ja naiskatsojien sydämiä!

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat