Näitä julkkishäitä odotamme vuonna 2011!

Jos omaan lähipiiriin ei ole viime aikoina ilmaantunut yhtään onnellista kihlausuutista, ei hätää: näiden julkimoiden häitä päästään seuraamaan jo tämän vuoden aikana!

Vuoden 2010 julkkishäiden tittelin vievät tietenkin prinsessa Victorian ja Danielin häät. Mutta keiden rakkauden juhlia saamme seurata vuonna 2011? Starpulse.com listasi julkimot, jotka todennäköisesti suuntaavat kohti avioliiton auvoa jo tämän vuoden puolella

Julkkishäät 2011

Natalie Portman ja Benjamin Millepied yllättivät mediamaailman kihlaus- ja raskausuutisellaan – parin ei edes tiedetty seurustelevan! Kenties saamme kokea salahäät…?

Jessica Simpson ja Eric Johnson kihlautuivat, ja Simpson on jo saanut armaansa suostumaan avioehtoon. Ja ei kun naimisiin!

Kristen Bell ja Dax Shepherd suunnittelevat jo häitään, juhlimaan päästään siis varmasti pian. Myös Lily Allen on jo julkistanut hääuutisensa kihlattunsa Sam Cooperin kanssa.

Terveysongelmien kanssa painiva rokkari Bret Michaels kosi tytärtensä äitiä, Kristi Gibsonia realitysarjassaan. Ehkä miehen hääjuhlistakin tehdään tv-ohjelma?

Ginnifer Goodwin kihlautui Joey Kernin kanssa joulukuussa 2010. Myös Reese Witherspoon kihlautui armaansa Jim Tothin kanssa loppuvuonna 2010. Kumpi pari ehtii ensin naimisiin?

Leann Rimes ja Eddie Cibrian (artikkelin pääkuvassa) viettänevät hulppeat häät: Rimesin kihlasormuskin on arvoltaan huikeat 85 000 dollaria!

Vuoden kohujuhlat lienevät tietenkin maailman pahamaineisimman poikamiehen häät. Hugh Hefner kihlasi 24-vuotiaan Crystal Harrisin jouluna 2010, ja juhlallisuuksia odotetaan innolla.

Ja kyllä, myös vuonna 2011 saadaan nähdä kuninkaallista lempeä: prinssi William astuu avioon kihlattunsa Kate Middletonin kanssa huhtikuussa 2011.

MTV3/Helmi

Lähde: Starpulse.com

Kuvat: Getty Images/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja