Näitä asioita jokaisen tulisi kokeilla sängyssä

Kaipaatko uutta huumaa makuuhuoneen puolelle? Koetko olevasi kaavoihisi kangistunut tai muutoin vain vaihtelunhaluinen? Tuntuuko seksi tylsältä, ainaiselta suorittamiselta vai kenties pakkopullalta? Aloita muutos omasta toiminnastasi ja asenteestasi: uskalla kokeilla jotain uutta (ja ehkäpä jotain vanhaakin).

On listattu, – mutta mitä puolestaan kannattaa? Ole rohkea ja kokeile näitä kikkoja.

Ole kerrankin itsekäs

Kokeile toimia sängyssä itsekkäästi – eli harrasta seksiä kuin mies, joka ei välitä tunteistasi tuon taivaallista. Laita oma nautintosi edelle, mieti mitä itse haluat ja vaadi sitä, äläkä liikaa murehdi kumppanisi tyydyttämisestä. Tämä voi olla yllättävä piristysruiske: olet itsevarmempi, ehkäpä dominoivampi.

Älä tee tästä kuitenkaan pinttynyttä itsellesi tapaa; kumppanin huomioon ottaminen on osa rakastavaa ja toimivaa seksiä.

Uskalla kokeilla liukuvoidetta

Liukuvoide ei ole ainoastaan vaihdevuosista tai liiallisesta kuivuudesta kärsivien naisten luottotuote: liukuvoide voi tuoda nautintoa myös arkisempaan seksiin. Liukuvoide voi herkentää tuntemuksiasi, maku- ja hajunautintoja sekä elävöittää muutenkin menoa vällyjen välissä. Eikä seksi tunnu niinkään nihkeältä..

Uskalla paljastaa härski puolesi

Kokeile edes kerran elämässäsi suunnattoman seksikkäitä tai äärimmäisen härskejä alusvaatteita: käväise vaikkapa erotiikkakaupassa tai kunnon alusvaateliikkeessä. Kokeile haaravälistä avonaisia pikkupöksyjä tai kupittomia rintaliivejä tai kenties läpinäkyvää leopardiyöasua. Voit yllättyä, miten näiden alusvaatteiden pitäminen voi herättää sinussa: itsevarmuutta, naisellisuutta, seksikkyyden tunnetta. Myös kumppanisi voi yllättyä!

Jos alusvaatteet eivät ole juttusi, kokeile jalkaasi stilettokorkkareita tai lisää punaista huulipunaa: tärkeintä on, että tunnet olosi varmaksi ja haluttavaksi.

Tutustu PS-pisteeseesi

G-piste on vähintään terminä tuttu monille, mutta entäpä PS-piste? PS tulee sanoista perineal sponge, joka tarkoittaa välilihan alueen sienimäistä rakennetta, joka turpoaa kiihottuneessa tilassa. Koska PS-piste sijaitsee lähes vastapäätä G-pistettä, sitä voidaan stimuloida joko sormin tai hieromasauvalla.

Ehdota kumppanillesi, että hän antaisi sinulle suuseksiä ja stimuloisi samalla PS-pistettäsi.

Katso aikuisviihdettä kumppanisi kanssa

Kokeile katsoa aikuisviihdettä yhdessä kumppanisi kanssa; näin se on teidän yhteinen juttunne, eikä mitenkään salattavaa tai häpeiltävää. Jos aikuisviihde ei ole sinun juttusi, katsokaa vaikkapa hauska komedia yhdessä – täysin alasti! Tuo makuuhuoneeseen hitunen huumoria: sängyssä tulee osata myös nauraa itselleen.

Kiusoittele hyväilyillä

Kiusoittele kumppaniasi (ja itseäsi) ja palaa ajassa taaksepäin teiniajoille, joilla viaton petting oli vain sallittua (tai mahdollista). Pusuttele, hyväile ja kiehnää kumppanissasi, mutta älä suostu heti seksiin. Pidennetty esileikki nostattaa himot korkeuksiinsa. Jos kumppanisi (tai sinä) vain kestää, jatkakaa tätä kiihkeää hyväilyä päivätolkulla, ennen kuin ryhdytte itse tositoimiin!

Ole valmis vaihtamaan rooleja

Oletko sinä aina se, joka määrää missä asennossa rakastellaan? Onko kumppanisi aina se, joka vie eikä vikise vai alistuuko hän aina tahtoosi? Jos huomaat olevasi aina dominoivampi osapuoli, kokeile vaihtaa rooliasi. Jos puolestaan olet alistuvampaa tyyppiä, herätä sisäinen leijonasi ja ota ohjat omiin käsiisi. Tällainen oma henkinen roolileikki voi tehdä hyvää sinulle.

Voitte myös yhdessä päättää, että tänään pidätte "Roisin seksipäivän", johon voi kuulua käsirautoja tai vaikkapa tuhmien puhumista; huomenna puolestaan "Prinsessapäivän", jolloin kohtelette toisianne kuin kukkaa kämmenellä ja rakastelette kynttilänvalossa.

Älä jahtaa orgasmia

Usein seksistä tulee pelkkää suorittamista, jos päätavoitteena on ainoastaan joko oman tai kumppanin orgasmi. Silloin seksistä katoaa ilo ja myös nautinto, se voi myös romuttaa toisen itsetunnon pohjamutiin saakka. Koita asennoitua niin, ettei seksi ole epäonnistunutta, vaikka orgasmia ei saavutetakaan; tärkeintä on, että kumppani tuntee olonsa arvostetuksi, teillä oli mukavaa ja seksi tuntui hyvältä. Aina ei tarvita ilotulituksia: joskus pelkkä tähtitaivaankin tapittaminen riittää.


Lue myös:

Testaa itsesi:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja