Mainos

Naisystävänsä hengiltä rusikoineelle elinkautinen

Mies oli lyönyt, potkinut ja polkenut naisystäväänsä etenkin rintakehän alueelle. Nainen kuoli noin kaksi tuntia jatkuneen pahoinpitelyn jälkeen.

Naisystävänsä hengiltä rusikoinut mies on tuomittu elinkautiseen vankeuteen murhasta. Turun käräjäoikeus tuomitsi hänet myös kahdesta samaan naiseen kohdistuneesta pahoinpitelystä.

Verityö tapahtui viime heinäkuussa Raisiossa. Nainen kuoli noin kaksi tuntia jatkuneen pahoinpitelyn jälkeen. Mies oli lyönyt, potkinut ja polkenut naista erityisesti rintakehän alueelle. Loppuvaiheessa nainen oli maannut maassa tajuttomana.

Nainen sai vammoja muun muassa sisäelimiinsä. Oikeuden mukaan vammat ovat aiheuttaneet huomattavia kipuja. Oikeus piti tekoa erityisen raakana ja julmana siksi, että mies ei naisen pyynnöistä huolimatta lopettanut vaan jatkoi naisen rusikointia siihen asti, kun naapureiden apuun hälyttämät poliisit ennättivät paikalle.

Oikeuden mukaan miehen olisi pitänyt ymmärtää, että hänen teostaan ainakin varsin todennäköisesti seuraa kuolema.

Mielentilatutkimuksen mukaan vuonna 1964 syntynyt mies on syyntakeinen. Tutkimuksen mukaan hänellä on vaikeuksia hillitä impulssejaan. Oikeus korosti kuitenkin, että se ei vaikuta teon rikosoikeudelliseen arviointiin. Tekohetkellä mies oli kahden promillen humalassa ja syönyt rauhoittavia lääkkeitä.

Oikeus määräsi miehen maksamaan uhrin sisarelle 6000 euron korvaukset kärsimyksestä. Teon julmuus huomioitiin korvausta korottavana seikkana.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.