Naisturistit suomalaismiehistä: Venäläismiehet anteliaampia

Helsingin Hartwall Areenalla tunnelma oli korkealla ennen Venäjän ja Yhdysvaltain välistä puolivälieräottelua.

Jääkiekkofanien tunnelma oli korkealla Helsingin Hartwall Areenalla ennen Venäjän ja Yhdysvaltain välistä puolivälieräottelua. AVA tiedusteli aurinkoisesta päivästä nauttineilta faneilta heidän tunnelmiaan Helsingistä.

Toista kertaa Suomessa vieraileva Tatjana ylisti Suomea hienona maana.

– Ihmiset ovat upeita ja hyviä kommunikoimaan. He ovat myös hauskoja supermiehiä, kiitteli Tatjana perustelematta supermiehen merkitystä enempää.

Venäläiset Maria ja Elena saapuivat Suomeen torstaiaamuna ja aikovat jatkaa matkaansa peleihin Tukholmaan. Naiset vierailivat Helsingin MM-kisoissa jo vuonna 2012.

– Hieno maa ja kaunis kaupunki. Täällä on kivempaa, kuin Tukholmassa, nauroi naisparivaljakko.

– Tämä on kuin koti. Kivoja ja kilttejä ihmisiä, Elena kiitteli perustellen Helsingin hienoutta.

Kiitosta saivat myös hyvä areena ja mukavat ihmiset.

– Pidämme suomalaisista ihmisistä, mutta venäläismiehiä suosimme mieluummin, sori, naiset nauroivat

Moskovan lähettyviltä kotoisin oleva Ekaterina oli saapunut Suomeen jo kaksi viikkoa sitten. Hän pahoitteli Suomen kalleutta.

– Kallista ruokaa ja juomaa, mutta erittäin kivoja ihmisiä. Kaikki pitävät jääkiekosta, venäläiset pitävät jääkiekosta, suomalaiset pitävät jääkiekosta. Se on ällistyttävää, iloitsi Ekaterina toukokuisen Helsingin kiekkohuumaa.

Helsingissä mielenkiintoisin nähtävyys on Helsingin tuomiokirkko. Suomalaismiehet saavat kuitenkin pientä palautetta venäläisfanilta.

– Anteeksi, pidän venäläismiehistä enemmän. Venäläiset käyttävät enemmän rahaa naisiin ja ovat anteliaampia.

Peliä seuraamaan saapuneet yhdysvaltalaiskaunottaret ihastelivat suomalaisten kielitaitoa, joka on tehnyt yhdysvaltalaisten visiitistä huomattavasti helpomman.

– Ihmiset ovat todella ystävällisiä. He ovat olleet hyvin vastaanottavaisia ja on hienoa, että puhutte hyvin englantia, naiset kiittelivät.

– Suomalaismiehet ovat todella söpöjä, naiset kiittelivät.

Myös sää suosi faneja paremmin, kuin vuonna 2012 MM-kisojen aikaan. Helsingin keskustassa sijaitseva Esplanadi sai naisilta kiittelyä. He kertoivatkin viihtyneensä Esplanadilla joka päivä shoppaillen ja nauttien auringonpaisteesta.

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuvat: AVA / Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja