Naisten yleisimmät virheet työpaikalla – teetkö sinä näitä?

Oprah.com listasi virheet, joihin nainen sortuu työpaikalla. Oletko sinä kohdannut tällaisia vaikeuksia?

1. Ota ohjat

Sinä olet vastuussa sinusta, joten vain sinä voit muuttaa asioita. Älä hyväksy minkäänlaista alentuvaa käytöstä, vaan vaadi tilaa ja aikaa. Tytötteleminen saa nyt jäädä, ethän sinäkään pikkupojittele työpaikkasi miehiä.

2. Pienen palkan hyväksyminen

Älä usko, että sinun täytyy ansaita palkkasi olemalla muita parempi ja ahkerampi. Hyvä työntekijä ansaitsee korvauksen työstään, ja jos painat hommia yhtä paljon kuin muutkin, sinulle kuuluu samantasoinen korvaus kuin heille. Vaadi arvosi mukaista palkkaa asiallisesti.

3. Älä tee työtä ilmaiseksi

Kone mukaan, hommia kaikki illat, puhelimen päässä "ihan vaan siltä varalta" – kuulostaako tutulta? Lakkaa myymästä aikaasi ilmaiseksi. Jos et itse arvosta vapaa-aikaasi, ei sitä tee kukaan muukaan. Kovan työtahdin aiheuttamasta vatsahaavasta tai sydänkohtauksesta ei saa ansiomerkkiä, usko pois.

4. Älä kohtele muita naisia vihollisina

Naisten välinen kateus ja juoruilu on jo klassikoksi muodostunut stereotypia. Jos naisen euro todella on 80 senttiä, miksi haluaisit taistella niitä vastaan, jotka ovat yhtä huonossa asemassa kuin sinä? Arvosta omaa sukupuoltasi äläkä alennu valtataisteluihin.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde:Oprah.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja